Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ Γ.Ν. ΕΔΕΣΣΑΣ

Αρκετός κόσμος περίμενες τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Έδεσσας!



Παρών και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης


Πολύ θερμό το κλίμα ανάμεσα στον Δάνη Τζαμτζή που είζε την μέση του και στον Άδωνι Γεωργιάδη!




Γιάννης Ιωαννίδης και Άδωνις Γεωργιάδης


Πολύ κοντά και με τον Παύλο Πολατσίδη που το όνομα του έπαιξε για υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιάννη Ιωαννίδη










3 σχόλια:

  1. Ξεράστε ελεύθερα. Δεν κοστίζει, δεν χρήζει (πάντα) φαρμακευτικής αγωγής, δεν απαιτείται νοσηλεία.
    Μια παράκληση μόνο. Μη διαμαρτυρηθεί κανείς για την υποβάθμιση και τη συρρίκνωση των μονάδων υγείας του Νομού.
    Οι αγάπες και οι αγκαλιές από τους εκλεγμένους εκπροσώπους του νομού μας προς το πρόσωπο αυτού που διαπράττει τα παραπάνω, είναι αγκαλιές και αγάπες πρωτίστως από πλευράς μας, καθώς αυτοί που ψηφίζουμε αντανακλούν τις απόψεις μας και τις επιθυμίες μας.
    Η ψήφος μας είναι αυτή που τους έστειλε στη Βουλή. Η ψήφος μας είναι αυτή που τους έδωσε το δικαίωμα να λένε ΝΑΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ των νοσοκομείων. Η ψήφος μας είναι αυτή που τους έδωσε το δικαίωμα να λένε ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.
    Μη διαμαρτυρηθεί κανείς γιατί (ενώ πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές) δεν του περισσεύουν για εξετάσεις, μη διαμαρτυρηθεί κανείς, γιατί δεν του περισσεύουν για φάρμακα, γιατί δε βρίσκει γιατρό στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών και πρέπει να πάει Βέροια ή Έδεσσα ή Θεσσαλονίκη.
    ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Αφού αυτοί που ψηφίζουμε Τον αγκαλιάζουν με τόση θέρμη, είναι σα να τον αγκαλιάζουμε κι εμείς. Οπότε δυο επιλογές έχουμε. Ή χαλαρώνουμε και το απολαμβάνουμε ή ξερνάμε (κι αυτό επειδή μας λίγωσε η πολύ γλύκα.)

    Υ.Γ. Και προς Θεού, μη διανοηθεί κανείς να πει ότι δεν του αρέσουν οι εικόνες που βλέπει. Κινδυνεύει να θεωρηθεί μέλος του ΠΑΜΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ, ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ή μέλος ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ή μέλος εγκληματικής ομάδας, ή αναρχικός, ή κομουνιστής ήηηηηηηηηηηηηηηηη (που έλεγε κι η Ζουμπουλία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλα τα λες φίλε ως προς τις χαιρετουρες και τα φιλία αλλα τι να κάνουμε μπήκε τάξη στο ατελείωτο φαγοπότι ο τύπος δεν μασάει και ειναι μάγκας γιατι αντιμετωπίζει τα παντα ειναι ενημερωμένος και πανεξυπνος και προ πάντων δεν κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του όπως άλλωστε κάνω και εγω και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτα με το β σχολιο. Ειναι πολυ μαγκας. Εδωσε τελος στο ατελειωτο φαγοποτι για να μπορει να τα τρωει μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more