Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Χαράλαμπος Γιαλαμπούκης-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Νέα Προποντίδα -Σύγχρονος Δήμος "



Ονομάζομαι Χαράλαμπος  Γιαλαμπούκης. Με δική μου πρωτοβουλία αποφάσισα να εισέλθω στην πολιτική σκηνή και να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη "Νέα Προποντίδα -Σύγχρονος Δήμος" με επικεφαλή τον Μανώλη Καρρά.

 Μπορώ να υποσχεθώ πως μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις που διακατέχω θα μπορέσω να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και με σύμμαχο την ενέργεια και την αγάπη για τον τόπο μου για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Ως Ταμίας του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Κασσάνδρας και Καλαμαριάς, θέση που διατηρώ μέχρι και σήμερα , με καθιστά έτοιμο να αντιμετωπίσω τα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τον Δήμο μας και να προτείνω ουσιαστικές και εφαρμόσιμες λύσεις για την αντιμετώπισή τους.
Η αδιαφορία και η απαξίωση για τα κοινά του τόπου τόσο απ’ την πλευρά των πολιτικών όσο και απ’ την πλευρά των πολιτών με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα και να στηρίξω τον Μανώλη Καρρά διότι δεν νοείται να έχουμε μια τόσο ευλογημένη περιοχή και να παραμένει, μέχρι και σήμερα, αναξιοποίητη. Η τιμιότητα αυτού του ανθρώπου σε συνδυασμό με την ωριμότητα, την αισιοδοξία και την ελπίδα καθιστούν και επίσημα την υποψηφιότητά μου στην παράταξη "Νέα Προποντίδα -Σύγχρονος Δήμος".
Για τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας ώστε όλοι μαζί , χωρίς κομματικά προφίλ, να δουλέψουμε  αυτή την πενταετία για θέματα τουρισμού, αγροτικής ανάπτυξης, πολιτισμού και αθλητισμού που απαιτούνται  άμεσα στον Δήμο Νέας Προποντίδας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.


Φιλικά,
Χαράλαμπος Γιαλαμπούκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Ενότητα Μουδανιών
Δ.Δ. Νέας Ποτίδαιας
Με το συνδυασμό "Νέα Προποντίδα -Σύγχρονος Δήμος "
Του Μανώλη Καρρά

Κιν.: 6987318509

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more