Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Τ. Μαυρίκος: Προαπαιτούμενο για την επανίδρυση της ΔΕΞΙΑΣ η παραίτηση Σαμαρά



Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, κατάντησε ένα μικρό και φοβικό κόμμα που βλέπει παντού εχθρούς. Και οι εχθροί του είναι πάντα ΔΕΞΙΟΙ…
1
Ο κ. Σαμαράς και ο στενός κύκλος υποστηρικτών του, κατάφεραν και αποξένωσαν την παράταξη από την κοινωνία αλλά και από τους ίδιους τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της

Ο αρχηγός της ΔΕΞΙΑΣ κ. Τάκης Μαυρίκος μέσω της εφημερίδας μας προβαίνει σε μια πολύ σημαντική δήλωση, η οποία αφορά το μέλλον της χώρας και της παράταξης. Συγκεκριμένα ο κ. Μαυρίκος δήλωσε μεταξύ άλλων στην «Α», πως απαραίτητη προϋπόθεση για την επανίδρυση της ΔΕΞΙΑΣ αποτελεί η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ. Η απομάκρυνση Σαμαρά, θ’ αποτελέσει την ΑΠΑΡΧΗ για μια νέα μεγάλη πορεία της ΔΕΞΙΑΣ παράταξης, Μια νέα μεγάλη πορεία που την έχει ανάγκη το Έθνος. Άλλωστε όλες τις μεγάλες αποφάσεις για το Έθνος τις πήρε η ΔΕΞΙΑ παράταξη. Συγκεκριμένα ο κ. Μαυρίκος δήλωσε:
«Καταρχήν θα επιθυμούσα ζητήσω από τους παλαιότερους να θυμηθούν, μέσα σε ποιες συνθήκες ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής τη ΝΔ.  Με την Κύπρο στις φλόγες, μ’ ένα κράτος κι ένα στρατό διαλυμένο, με το ΝΑΤΟ σε αμηχανία, με την οικονομία στα τάρταρα, με τους πολίτες να ελπίζουν στα καλύτερα και να φοβούνται τα χειρότερα.  Και όμως ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ,  κατάφερε να φέρει τη σταθερότητα, να φέρει τη δημοκρατική ομαλότητα και την ανάπτυξη, να πει το ιστορικό «Ανήκομεν εις τη Δύση». Επιλογές που αναγνωρίστηκαν ως ύψιστης εθνικής σημασίας ακόμη κι από αυτούς που τις πολέμησαν λυσσαλέα εκείνη την εποχή. Όχημα σε αυτή την μεγαλειώδη προσπάθειά του ΕΘΝΑΡΧΗ υπήρξε η ΝΔ.
Σήμερα η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο η κομματική ελίτ από αποδιοπομπαίο τράγο, εν μια νυχτί βάπτισε ηγέτη, κατάντησε ένα μικρό και φοβικό κόμμα που βλέπει παντού εχθρούς. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι πως οι εχθροί του κ. Σαμαρά είναι συνήθως ΔΕΞΙΟΙ… Ως φίλους αναγνωρίζει μόνο τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Θεοδωράκη…
Η «φοβική ΝΔ» του κ. Σαμαρά, αφού κατάφερε να αθωώσει όλα τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ, στην συνέχεια «κατάφερε» να ενοχοποιήσει στα μάτια των Ελλήνων ολόκληρη την παράταξη και να φέρει στην εξουσία για πρώτη φορά την Αριστερά. Ο κ. Σαμαράς και ο στενός κύκλος υποστηρικτών του, κατάφεραν και αποξένωσαν την παράταξη από την κοινωνία αλλά και από τους ίδιους τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της, που στράφηκαν σε άλλους δεξιούς πολιτικούς σχηματισμούς όπως τον Λαϊκό Σύνδεσμο, τους ΑΝΕΛ, τον ΛΑΟΣ, ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το πιο σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού, δηλαδή η μεσαία τάξη, γύρισε την πλάτη στην παράταξη. Δεν μπορεί ο κ. Σαμαράς να αποδίδει την ήττα του στην παροχολογία του αντιπάλου. Πρέπει να αναγνωρίσει τα εγκληματικά λάθη του, να κάνει την αυτοκριτική του και να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ.
Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά έχασε τη φλόγα της. Το «ανήκομεν εις τη Δύση» έγινε «ανήκομεν στο Βερολίνο». Η ανάπτυξη έγινε ανεκπλήρωτη υπόσχεση και η δημοκρατική σταθερότητα μεταφράστηκε σε μικροπολιτικά παιχνίδια και σε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Η ραχοκοκαλιά της δεξιάς παράταξης, οι νοικοκυραίοι και η μεσαία τάξη, κυνηγήθηκαν με τα χαράτσια και τους ΕΝΦΙΑ. Αυτή η ΝΔ δεν μπορεί πλέον να εκπροσωπεί την κληρονομιά και την παράδοση της Δεξιάς στην πατρίδα μας.
Είναι η ώρα νέων άφθαρτων ανθρώπων να ανάψουν ξανά τη φλόγα που έσβησε στα χέρια των Σαμαράδων και των παρατρεχάμενων του. Είναι η ώρα της βάσης που δεν ανέχεται να την περιγελούν και να την κοροϊδεύουν άλλο. Είναι η ώρα των πατριωτών που δεν μπορούν άλλο να μένουν σιωπηλοί μπροστά σε όσα σχεδιάζονται σε βάρος του λαού και του έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more