Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Επικεφαλής ο Πέτρος Παπακαρμέζης




Εκλογές Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πέλλας


Ανακοινώνεται η κάθοδος του συνδυασμού “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ” στις εκλογές για την ανάδειξη των συνδικαλιστικών οργάνων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας, που θα γίνουν την 30-04-2015.
Μακριά από αγκυλώσεις, στείρες αντιπαραθέσεις και προσωπικές αντεγκλήσεις, διεκδικούμε την ψήφο των συναδέλφων, παρουσιάζοντας μια πρόταση με γνώμονα τη δημιουργία ενός νέου, δυνατού και διεκδικητικού σωματείου.
Υποσχόμαστε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιλύσουμε τα χρόνια και σοβαρά υπηρεσιακά προβλήματα της Διευθυνσης μας, καθώς όλοι οι υποψήφιοι μας υπηρετούν σε μάχιμες Υπηρεσίες και γνωρίζουν τα προβλήματα της αστυνομικής καθημερινότητας.
Γνωρίζουμε τους κανονισμούς του σώματος και γενικά τη νομοθεσία που είναι ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» του συνδικαλιστή.
Προτεραιότητα μας είνα η προάσπιση των κατοχηρομένων δικαιωμάτων των συναδέλφων και για το σκοπό αυτό αν χρειαστεί, θα συγκρουστούμε με την εκάστοτε Διοίκηση, και δεν θα αρκεστούμε στις δημόσιες σχέσεις και χαμογελαστές συναντήσεις, με την φυσική ή πολιτική ηγεσία ή με επιχειρηματίες του τόπου μας, μόνο και μόνο για προσωπικό μας όφελος.
Δεν υποσχόμαστε αποσπάσεις, μεταθέσεις και <βολεματα>.
Δεν προερχόμαστε από το παλαιό, απαρχαιομένο, ξεπερασμάνο συνδικαλιστικό συστημα του παρελθόντος, αποσκοπόντας στις καρέκλες και τα προνόμια. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε σε μάχιμες θέσεις σεβόμενοι πάντα τον συνάδελφο, προκειμένου να ανακτησουμε την χαμένη εμπιστοσύνη και να πάμε τον συνδικαλισμό ένα βήμα μπροστά, με διαφάνεια σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.
ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΗΓΕΜΟΝΕΣ. Ολοι μαζί ΙΣΟΙ
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τους παλιούς και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ στους νέους…

επικεφαλής συνδιασμού: ΠΑΠΑΚΑΡΜΕΖΗΣ Πετρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more