Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 0 – 2

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Ε.Π.Σ.
1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ άλωσε και τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ !
    Το ταξίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τον Απόλλωνα κατακτώντας σημαντική νίκη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. μέσα στα Μουδανιά με σκορ 0 – 2. Κέρδισε κατά κράτος τα Μουδανιά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού πάνω από 200 φίλοι της ομάδας όχι μόνο από την Κρύα Βρύση αλλά προς ευχάριστη έκπληξή μας είδαμε φιλάθλους και από άλλα μέρη του νομού μας, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Αλμωπία κ.α., στήριξαν τον Απόλλωνα με την παρουσία τους μέσα στα Μουδανιά. Μάλιστα το παρόν τους έδωσαν και τα παιδιά της θήρας 2 που ζέσταναν το βροχερό κλίμα του γηπέδου με τα συνθήματα και τον παλμό τους !
Παρόντες στον αγώνα ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ Μίμης Πανίδης, καθώς και οι σύμβουλοι , Τρυψιάνης, Χριστιανίδης, Τσαβδαρίδης και ο υπάλληλος της Ε.Π.Σ. Πέλλας Σάκης Τσελεπής.

    Στον αγωνιστικό τομέα η προσφιλής τακτική του Απόλλωνα, από τα τελευταία ακόμα παιχνίδια του πρωταθλήματος, να αιφνιδιάζει τους αντιπάλους του, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς, εφαρμόστηκε για μία ακόμη φορά ! Ο μέτριος αγωνιστικός χώρος, αλλά και η βροχή που έπεφτε σε αρκετά διαστήματα του αγώνα, δεν εμπόδισε τους Κρυαβρυσιώτες να κερδίσουν την καθολική υπεροχή στον αγώνα σχεδόν καθ΄ όλη την διάρκεια του, χωρίς μάλιστα να απειληθεί σοβαρά η εστία του Σκαπέρδα σε κάποιο σημείο του αγώνα. Ο Απόλλωνας με πολύ έξυπνη τακτική στην άμυνα και έχοντας σε δαιμονισμένη φόρμα επιθετικά τον Κίτσα Γ. πήρε την μεγάλη νίκη. Η μεγάλη κλάση του ΄΄Γκόγκιτς΄΄ φάνηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι. Από κει και πέρα όμως οι ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές της ομάδας τα πήγαν περίφημα, ανοίγοντας τον δρόμο για το μεγάλο όνειρο της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, με την κατάκτηση της νίκης.
    Στο 9ο μετά από εκτέλεση φάουλ του Βοτάρη Δ. αμυντικός των Μουδανιών θα συνεννοηθεί λανθασμένα με τον τερματοφύλακα του, δίνοντας την ευκαιρία στον  Κίτσας Γ. να τρυπώσει ανάμεσα τους χωρίς καν να τον αντιληφθούν, κερδίζοντας την μπάλα με την ταχύτητά του, αναγκάζοντας τον Παπαβασιλείου να τον ανατρέψει, υποδεικνύοντας αμέσως την εσχάτη των ποινών ο διαιτητής. Ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι ο ψύχραιμος Νήρλας και το σκορ θα ανοίξει σε 0 – 1. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν συνεχίζοντας και στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους να το ελέγχουν τον αγώνα όπως αυτοί ήθελαν, χωρίς να απειληθούν ούτε μία φορά στην άμυνα.
    Στο δεύτερο μέρος το ίδιο μοτίβο, με τους επιθετικούς του Π.Ο.Μ. να είναι μπλοκαρισμένοι ενώ οι φιλοξενούμενοι με την είσοδο και του Γκότση να γίνονται πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.
     Στο 90ο λοιπόν η άριστη συνεργασία Γκότση – Κίτσα Γ. με τον πρώτο να παίρνει πολύ έξυπνα την μπάλα με το σώμα του από τον αντίπαλό του, μπαίνοντας από τ΄ αριστερά στην περιοχή των Μουδανιών, δίνοντας πάσα στα δεξιά του που τον ακολουθούσε ο Κίτσας Γ. με τον τελευταίο χωρίς να χάνει την ευκαιρία με ωραίο πλασέ στην αριστερή πλευρά του Παπαβασιλειού να σφραγίσει την νίκη του Απόλλωνα με σκορ 0 – 2.
Πολύ καλή η αξιολογημένη διαιτησία του κ. Μολυχιτούδη, Παπαδόπουλου Η. Ντάβελα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης) .
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (ΠΑΠΠΑΣ – ΚΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Παπαδόπουλος, Αλμανίδης (68ο Καραγιώργης), Γκιαούρης, Ζαχαράκης (53ο Σμυρλής), Πεχλιβανίδης, Arapi, Στεφανόπουλος (8ο λ.τ. Πολυζωίδης), Οuattara, Ταρασίδης, Νάσης, Ζαχαριάδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΝΤΙΣΙΟΣ Β.): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγου, Κίτσας Π., Βοτάρης Δ. (77ο Μισαηλίδης), Κίτσας Γ. (93ο Βεζυριανόπουλος), Πετρίδης, Βοτάρης Α., Νήρλας, Σιδηρόπουλος (70ο Γκότσης).


Γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more