Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της Έδεσσας με τη μήνυση του Δημάρχου Έδεσσας εναντίον του Δημητριάδη


Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννου Δημητριάδης
Δήλωση
Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα για τη μήνυση εις βάρος μου για συκοφαντική δυσφήμηση από τον κύριο δήμαρχο Έδεσσας. Αν νομίζει ότι με αυτές τις ενέργειες θα καταφέρει να τρομοκρατήσει και να φιμώσει εργαζομένους, συνδικαλιστές , απλούς πολίτες και δημοτικούς συμβούλους είναι γελασμένος.
 Για την ιστορία του θέματος να αναφέρω ότι έφερα το συγκεκριμένο θέμα του διαγωνισμού της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας στο δημοτικό συμβούλιο και ζήτησα διευκρινήσεις και πειστικές απαντήσεις για την διενέργεια του διαγωνισμού. Η δημοτική αρχή αρνήθηκε να συζητήσει ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά το σύνολο των δημοτών όπως έχει υποχρέωση να κάνει..
 Από την στιγμή λοιπόν που δεν πήρα τις απαραίτητες διευκρινήσεις κατέθεσα τα στοιχεία που είχα στη διάθεσή μου  στη δικαιοσύνη. Αρνούμαι να παίξω ένα ρόλο διακοσμητικό και αυτό που έπραξα δεν ήταν τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από το καθήκον μου.
 Όσο για την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής δεν μπορεί ο κ. δήμαρχος στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάει ια σχοινί, γιατί αυτός είναι που έχει μπει εδώ και καιρό στην διαδικασία των μηνύσεων, τις οποίες και μοιράζει σαν καραμέλες δεξιά και αριστερά ποινικοποιώντας με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο την πολιτική ζωή αλλά και τους αγώνες των εργαζομένων και των πολιτών του δήμου.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού




Δημητριάδης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more