Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού. Δύο νεκροί

Νεκροί και τραυματίες μετά από συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού. Άραβες, Πακιστανοί και Αλβανοί συμμετείχαν στα άγρια επεισόδια


Χάος το βράδυ της Κυριακής, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και οι δύο πακιστανικής καταγωγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις φυλακές ξέσπασε "πόλεμος" μεταξύ Αράβων, Αλβανών και Πακιστανών. Κοινή ομάδα από 'Αραβες και Αλβανούς κρατούμενους επιτέθηκαν υπό αδιευκρίνιστη αιτία κατά Πακιστανών
Το περιστατικό σημειώθηκε, λίγο πριν τις 20:00 στην Γ πτέρυγα και λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες των κελιών. Κράτησε 30 λεπτά. Στην Γ' πτέρυγα κρατούνται περίπου 500 αλλοδαποί, στην πλειονότητά τους για υποθέσεις ναρκωτικών.
Δυνάμεις της αστυνομίας, μετέβησαν έξω από τις φυλακές, σε περίπτωση που χρειαζόταν επέμβαση, ωστόσο το επεισόδιο έχει λήξει και όλοι οι κρατούμενοι έχουν επιστρέψει στα κελιά τους.
Πέρα από τους δύο ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, άλλοι 21 τραυματίστηκαν. Δώδεκα από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, 4 στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και 5 στο Γεννηματά στην Αθήνα.
Στο χώρο των φυλακών πραγματοποιήθηκε εξονυχιστική έρευνα και καταμέτρηση των κρατουμένων. Η αιτία της συμπλοκής δεν είναι γνωστή μέχρι στιγμής.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more