Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Άγριο κράξιμο στον Δήμαρχο Αλμωπίας Δ. Μπίνο για τη συνάντηση με τον Θ. Καράογλου


Άγριο κράξιμο δέχθηκε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος ο οποίος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/dimitrios.mpinos . Πολλά είναι τα σχόλια που γράφονται ειδικότερα για το ότι πήρε θέση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Ο ίδιος δήλωσε τα ακόλουθα:«ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
Το θέμα είναι εθνικό, όχι κομματικό. Θα πρέπει να διαφυλαχτεί η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας. Αυτό τόνισα και κατά τη συνομιλία μου με τον Βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου που επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλμωπίας.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα επώνυμα σχόλια:
  • Konstantina Kotidou Με όλο το σεβασμό, η ευρωπαϊκή προοπτική είναι εξασφαλισμένη. Εκτός αν επιλέγετε να συνταχθείτε με τις εκτός χώρας παρεμβάσεις. Έχουμε κυβέρνηση και οφείλουμε να τη στηρίξουμε.
  • Viktor Tsakalidis Ανθρωπος που θυσιαζει την ελευθερια του για να του παρεχουν ασφαλεια,δεν ειναι αξιος ουτε της ελευθεριας αλλα ουτε και της ασφαλειας "" ΟΧΙ!!!!
  • θεανω τραιανου εγω ψηφιζω ενα μεγαλο ΟΧΙ γτ απο τοσους ανεργους π ειχαμε θα πανε ολο κ περισσοτερη στην πορτα τ οαεδ γ να παρουν της αποληση τους γι αυτο σκεφτητε καλα τι θα ψηφισεται!
  • Sakis Karpas Δε με απασχολεί το "Ναι" ή το "Όχι" της θέσης σου Δήμαρχε, αλλά θεωρώ πως η δουλειά της τοπικής αυτοδιοίκησης, εν έτει 2015, με τα τόσα προβλήματα και εμπόδια, δεν είναι αυτή. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι πήρατε επίσημα θέση προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να προστατεύσετε την Αλμωπία από τις τραγικές εικόνες των μεγάλων πόλεων, οργανώστε τα σχέδιά σας για την επόμενη μέρα (ό,τι κι αν φέρει αυτή), οχυρώστε οικονομικά (όσο δύναται) το Δήμο και αφήστε τις οικογενειακές φωτογραφίες κατά μέρους. Νιώστε επιτέλους πως τα "χρίσματα" και οι πολιτικές ταυτότητες στην επαρχία του σήμερα δεν ευδοκιμούν και δε βοηθούν σε τίποτα. Η μέχρι πρότινος δουλειά του επιτελείου σας, είναι άξια σεβασμού, αλλά τέτοιες αναρτήσεις μπορούν με ευκολία να γκρεμίσουν τα όσα χτίζετε με κόπο από την ημέρα που καθίσατε σε αυτήν την καρέκλα. Λιγάκι προσοχή, λοιπόν, στον τρόπο που διαχειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις και αν θέλετε τη συμβουλή μου, καλά θα κάνετε να σταματήσετε να συμβουλεύεστε "τοπικά ενημερωτικά blogs" σε τέτοιου είδους επικοινωνίες. ΥΓ: Δε σχολιάζω το "Το θέμα είναι εθνικό, όχι κομματικό" τη στιγμή που στη φωτογραφία απεικονίζεται ενεργό κομματικό στέλεχος του κοινοβουλίου.
  • Δημήτρης Μακρόπουλος Τέτοια θέση θα περίμενα να έχει και ο δήμαρχος μας και όχι να επιλέγει στρατόπεδο. 

    http://www.freepen.gr/2015/07/blog-post_30.html
  • Eirini Kiatipi oxi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • θεανω τραιανου αρε παπαδοπουλο π χρειαζεται η χωρα!
  • μακης παρτσανακης ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ Η ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ Η ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,,,,,,,,ΛΕΜΕ ΟΧΙ Η ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΔΟΣΑΝ
  • Giorgos Avramidis Απαράδεκτη θέση ενός ανεξάρτητα εκλεγμένου Δημάρχου.Ντροπή σας.
  • Sofia Kaltsa πέρα απο κομματικούς εκφοβισμούς η κυβέρνηση έκανε το δημοψήφισμα θέμα εθνικό , η θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες της , η δική μας περιοχή για ακόμα πιο ευαίσθητους λόγους οφείλει να προστατεύσει την ευρωπαϊκή της ταυτότητα και τα άμεσα συμφέροντα της που σε σημαντικό βαθμό προέρχονται απο την Ευρώπη. Δεν είναι στιγμή για μικροπολιτικες και σίγουρα δεν είναι κριτήριο ορθής απόφασης!

  • Γράψτε ένα σχόλιο...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ

«ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
Το θέμα είναι εθνικό, όχι κομματικό. Θα πρέπει να διαφυλαχτεί η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας. Αυτό τόνισα και κατά τη συνομιλία μου με τον Βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου που επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλμωπίας.
 — με την Γεσθημανή Πασχαλίδου και 7 ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more