Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Έσκασε τώρα!- Ποιοι μένουν έξω από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα




Φαίνεται τελικώς πως δυο αλλαγές θα έχουμε στο σχηματισμό και την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πέλλας. Θυμίζουμε ότι η εκλογική λίστα του Ιανουαρίου όπου στην Πέλλα εκλέχτηκαν για πρώτη φορά τρεις αριστεροί Βουλευτές ήταν η ακόλουθη:

1) Θεοδώρα Τζάκρη
2) Γιάννης Σηφάκης
3) Χρήστος Σμίας
4) Κατερίνα Ζήνα
5) Νάκης Πασχαλίδης
6) Παύλος Κελεσίδης

Οι Νάκης Πασχαλίδης και Παύλος Κελεσίδης ανακοίνωσαν πως δεν θα είναι υποψήφιοι Βουλευτές εκ νέου. Δεν γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι κύριοι λόγοι που κράτησαν τους δυο υποψηφίους εκτός της λίστας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κατά τα φαινόμενα τη θέση του κου Πασχαλίδη θα πάρει ο Φιλόλογος Βαγγέλης Τρυψιάνης από την Έδεσσα ενώ μένει μια θέση από την Σκύδρα. Εκτός ψηφοδελτίου μένει για άλλη μια φορά ο καθηγητής πανεπιστημίου Τάσος Πέτκου ο οποίος επιθυμούσε να είναι υποψήφιος. 

3 σχόλια:

  1. Γιατί να κατέβουν στις εκλογές ο Πασχαλίδης και άλλοι για να εκλεγη ή Τζάκρη ή οποία πολέμησε τα μνημόνιο και τώρα είναι με τα μνημόνιο. Τα ψέματα Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ή πρώτη φορά αριστερά έγινε ποτέ αριστερά σε επτά μήνες σκορπισατε δεν γίνεται με τόσα ψέματα που λεγαυε τον Ιανουάριο να ζητστε την ψήφο του λαού. ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια εδρα στον ΣΥΡΙΖΑ για την Τζάκρη που εχει πελατολογιο απο το ΠΑΣΟΚ και η εδρα του ΣΗΦΆΚΗ παει περιπατο γιατι την χανει απο την ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και την παίρνει ο ΒΟΛΤΣΗΣ .η ΤΡΙΤΗ ΕΔΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΏς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more