Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αλλάζουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ανά την Ελλάδα!


Σαρωτικές αλλαγές στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ανά την Ελλάδα ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος επιζητά συσπείρωση από τα στελέχη τα οποία για διάφορους λόγους βρέθηκαν μακριά από τη Νέα Δημοκρατία και σε δεύτερη φάση να έρθουν κοντά στο Κόμμα νέοι άνθρωποι που θα βρουν κοινές συνισταμένες στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που θα περιλαμβάνει επαναδιαπραγμάτευση με στόχο να μειωθούν τα νέα μέτρα στα επίπεδο του Imail Χαρδούβελη κάτι το οποίο όπως υποστηρίζουν είναι εφικτό. Μάλιστα θεωρούν ότι σε μερικούς μήνες η οικονομία μπορεί να έχει θετικό προσωνύμιο ενώ του χρόνου να μειωθούν κατά 30% ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος αλληλεγγύης καθώς και να επανέλθει στο 13% ο ΦΠΑ για την εστίαση, ένα μέτρο το οποίο όπως υποστηρίζουν ήταν πετυχημένο.

Αλλαγές στο επικρατείας
Οι πρώτες αλλαγές αναμένονται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας καθώς φέρονται οι Θεόδωρος Φορτσάκης και Βασίλης Οικονόμου να μεταφέρονται στην Β Αθηνών και στο υπόλοιπο Αττικής αντίστοιχα. Ακόμη είναι πολύ πιθανό να μην είναι στα ψηφοδέλτια οι κ.κ. Δημήτρης Σταμάτης και Νίκη Κεραμέως. Αυτό σημαίνει ότι 4 θέσεις μένουν ορθάνοικτες ενώ αν η Νέα Δημοκρατία βγει πρώτο Κόμμα τότε μπορεί να έχει και άλλη μια θέση.

Β Αθηνών
Και εδώ αναμένεται να αλλάξει η λίστα με την τοποθέτηση του Θεοδωρου Φορτσάκη ως επικεφαλή. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος ως αρχηγός θα επιλέξει το νομό Ηρακλείου και μια μονοεδρική (πληροφορίες κάνουν λόγο για την Ευρυτανία) θα ανοίξει μια έδρα στη ΝΔ.
Υπόλοιπο Αττικής

Δεύτερος πίσω από τον Μάκη Βορίδη θα τοποθετηθεί ο κος Βασίλης Οικονόμου καθώς σε αυτή την περιφέρεια ήταν υποψήφιος ο Αντώνης Σαμαράς. Πάντως αν δεν βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής ο Θανάσης Μπούρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more