Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Μάρδας: Δεν θεωρώ ότι κάνω bullying στην κυρία Κωνσταντοπούλου

Απάντηση στην πρόεδρο

Μάρδας: Δεν θεωρώ ότι κάνω bullying στην κυρία Κωνσταντοπούλου
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθηνα
Απάντηση στην πρόεδρο της Βουλής, η οποία εμμέσως ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τον «μαζέψει» έδωσε μέσω του BHMA 99,5 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

«Δεν θεωρώ ότι κάνω bullying στην κυρία Κωνσταντοπούλου. Η ίδια μπορεί να το θεωρεί. Όταν βγαίνω εγώ στη Βουλή και εκφράζω μια άποψη της κυβέρνησης πάνω σε θέματα χρέους και είναι απόψεις που εκφράζουν τη Βουλή και μέρος αυτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτι, αν δεν μας εξυπηρετεί, μπορεί να μη χρησιμοποιηθεί. Αυτό καταλαβαίνετε ότι δεν είναι bullying, αλλά μια άποψη τελείως ρεαλιστική» εξήγησε.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε επίσης:

Στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων: «Άποψή μου είναι ότι θα τελειώσουμε στον προβλεπόμενο χρόνο που έχει αποφασιστεί. Υπάρχει μια μεγάλη ένταση της δουλειάς όλη αυτή την περίοδο και φαίνεται ότι οδεύουν όλα προς επίλυση στο χρόνο που έχει αποφασιστεί».

Στα capital controls: «Το πρόβλημα εντοπίζεται στον επιχειρηματικό κόσμο. Έχουμε λύσει τα υπόλοιπα προβλήματα και θέλουμε να εξετάσουμε προτάσεις βελτίωσης της συγκεκριμένης διαδικασίας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα γνωρίζει μια εποχική κάμψη λόγω καλοκαιριού, αλλά υπάρχουν προβλήματα ως προς το χρόνο αιτήματος κάποιων επιχειρήσεων.»

Στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών: «Η ανακεφαλαιοποίηση είναι ένα ντοσιέ που έχει σχέση με το σύνολο των θεμάτων των τραπεζών, αλλά τα βλέπουμε αυτά ξεχωριστά, διότι είναι ξεχωριστά στο χώρο της διαπραγμάτευσης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more