Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Βλάχου Σωτηρία- Υποψήφια βουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή Χαλκιδικής


ΠΙΣΤΕΥΩ-ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ- ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


Η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε! Ούτε από τις φυλακές , ούτε από τις δολοφονίες. Συνεχίζει, μάχεται, αγωνίζεται για μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες! Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στο σύνθημα της: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Είναι γεγονός ότι η Ελληνική οικογένεια βάλλεται από παντού, έχει κυριολεκτικά συνθλιβεί από τα μέτρα λιτότητας τα οποία διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν υψηλούς φόρους και εξαιτίας αυτού του γεγονότος οι αυτοκτονίες έχουν φτάσει στο ζενίθ.
Ερχόμαστε, λοιπόν, αντιμέτωποι με έναν Έλληνα εξαθλιωμένο, χωρίς δουλειά, χωρίς χρήματα και με ένα βουνό λογαριασμούς και φόρους που πρέπει να πληρωθούν. Τι σκοπεύει να κάνει η Χρυσή Αυγή ούτως ώστε να φέρει κάποια ισορροπία στην σημερινή κοινωνία; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει προτάσεις, παρ’ όλη την προπαγάνδα όλων των κομμάτων και των καναλιών εναντίον μας ότι είμαστε απλά ένα Κίνημα διαμαρτυρίας.
Έχουμε πρόταση, την πρόταση για την αναγέννηση της Ελλάδας μας!
Για την πρόταση αυτή όμως χρειάζεται πολιτική βούληση, την οποία μπορεί να διαθέτει μονάχα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθότι δεν δεσμεύεται για τα μέτρα που έχουν υπογράψει όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Έτσι,  λοιπόν, θα καταγγείλουμε το ειδεχθές χρέος ως παράνομο και θα απαιτήσουμε να γίνει λογιστικός έλεγχος.
-Θα διεκδικήσουμε το κατοχικό δάνειο από την γερμανική κυβέρνηση μέσω θεσμικών διενεργειών και όχι με μαϊμού επιτροπές για να περνάει η ώρα και για τα μάτια του κόσμου!
-Θα προβούμε στην ανακήρυξη της ΑΟΖ και στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια όπως έχουμε κάθε δικαίωμα βάση του διεθνούς δικαίου της θαλλάσης και όσο για την απειλή πολέμου της Τουρκίας θα προσφύγουμε στο συμβούλιο ασφάλειας του ΟΗΕ πράγμα που έπρεπε να έχουν ήδη κάνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας, αλλά δεν το έπραξαν είτε από δειλία, είτε από υποχωρητικότητα!
-Για να σταθούμε στα πόδια μας πρέπει να επιστρέψουμε στην εθνική παραγωγή.
-Κατά τις πρώτες μας ομιλίες στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής περιόδου όπου κυβέρνηση ήταν ακόνη η ΝΔ, είχαμε τονίσει ότι μεγαλύτερη σημασία έχει για εμάς του Έλληνες Εθνικιστές να έχει η Πατρίδα μας αυτάρκεια παρά η Ευρώπη.
Όπως έχει τονίσει άλλωστε, σε όλες του τις ομιλίες και ο Αρχηγός μας, Νίκος Μιχαλολιάκος, οι αγρότες είναι η ραχοκοκαλιά του έθνους μας. Μετά το τελευταίο δε εθνοκτόνο αριστερό μνημόνιο υπάρχει επιτακτική ανάγκη επιδότησης και προστασίας της αγροτικής παραγωγής.
·         Να δημιουργηθεί μητρώο αγροτών, ώστε να προμηθεύονται αφορολόγητο πετρέλαιο ελληνικής παραγωγής καθώς και εφόδια (λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά) από το πλούσιο υπέδαφος της πατρίδας μας χωρίς μεσάζοντες, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής.
·         Χρειάζεται μεθοδευμένη στροφή στη βιολογική γεωργία με σκοπό την προστασία του ιερού περιβάλλοντος της πατρίδας μας από τα χημικά λιπάσματα των ξένων κολοσσών και με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί άμεση διακοπή της απώλειας συναλλάγματος.
·         Επίσης, υπάρχει επιτακτική ανάγκη ίδρυσης περισσοτέρων Αγροτικών Σχολών, στα πρότυπα της Αβερώφειας Σχολής στη Λάρισα ή της Αμερικανικής στη Θεσσαλονίκη, για να μορφωθούν οι αγρότες μας και να είναι ανταγωνιστικοί.
·         Μία εθνική κυβέρνηση πρώτο της μέλημα οφείλει να είναι η εξασφάλιση για το λαό της σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα!
·         Με δανεικά και μάλιστα με δανεικά τα οποία δεν καταλήγουν στον Έλληνα, αλλά πηγαίνουν στους διεθνείς τοκογλύφους για τόκους και χρέη δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε.
·         Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

-Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό μας πλούτο άμεσα!
-Να εθνικοποιήσουμε όλες τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές!
-Να επιδοτηθούν οι Ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες (ΕΑΒ,ΕΑΣ,ΕΛΒΟ)

Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει πολιτική κάθαρση.
Άμεση κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και να μην υπάρχει η βουλευτική ασυλία. Τι πάει να πει βουλευτική ασυλία; Το Σύνταγμα το λέει ξεκάθαρα ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι έναντι στον νόμο!

Όταν η Χρυσή Αυγή λέει οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό το εννοεί! Και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο την πολεμούν τόσο λυσσαλέα τα κλεπτοκρατικά κόμματα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Τρέμουν στην ιδέα ότι η Χρυσή Αυγή θα βάλει λουκέτο στα πορνοκάναλα με τις παράνομες άδειες!
Τρέμουν στην ιδέα ότι η Χρυσή Αυγή θα φυλακίσει και θα δημεύσει τις περιουσίες όσων έκλεψαν το δημόσιο και πήραν θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων από τις τράπεζες χωρίς ποτέ να τα αποπληρώσουν!
Η Χρυσή Αυγή θα βάλει τέρμα στην κοινωνική πληγή της λαθρομετανάστευσης! Θα καταγγείλει το Δουβλίνο ΙΙ και θα απαιτήσει η Ε.Ε. να αναλάβει τις ευθύνες της. Θα δώσει χαρτιά σε όσους αποδεδειγμένα είναι πρόσφυγες να πάνε στην Ευρώπη. Θα φυλάξει τα σύνορά της με τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

-Θα δώσει προτεραιότητα στον Έλληνα σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής.
-Θα προστατέψει τα ελληνικά προϊόντα και θα κάνει έλεγχο των καρτέλ της αγοράς τροφίμων.
-Θα επιδοτήσει την ελληνική οικογένεια δίνοντας κίνητρα να γεννηθούν νέοι Έλληνες με γενναίες ενισχύσεις για τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους, για να μη γίνουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα!

Η Χρυσή Αυγή τέλος έχει και πρόγραμμα για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Για όσους δεν το γνωρίζουν, μάλιστα, στο νέο αριστερό μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε και η ΝΔ, προβλέπεται μείωση του προϋπολογισμού για τις ένοπλες δυνάμεις και αυτό σε μία Περίοδο που η Ελλάδα απειλείται από παντού και τα σύνορά μας παραμένουν στην ουσία αφύλακτα.
Ισχυρές ένοπλες δυνάμεις είναι εγγύηση της εθνικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας του Έθνους. Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα στηρίξει με κάθε τρόπο το ένστολο έθνος προκειμένου να υπάρχει εθνική ασφάλεια και δημόσια τάξη.
Ισχυρός στρατός σημαίνει δυνατή και ελεύθερη Ελλάδα!
Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έγινε καμία σοβαρή έρευνα για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ που είναι γνωστή εδώ και χρόνια, αλλά ούτε και για καμία άλλη όπως η λίστα Λιχνενστάιν κ.α.
Ακούμε λόγια και μόνον λόγια και καμία τιμωρία, κανένας έλεγχος γι’ αυτούς που έβγαλαν τεράστια ποσά στο εξωτερικό, τα οποία δεν δικαιολογούνται με την φορολογικής τους δήλωση!
Διαδώστε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής!
Γίνετε η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, αυτών που το καθεστώς φυλάκισε, φίμωσε, δολοφόνησε.
Για το αύριο των παιδιών μας σε μια ελεύθερη Ελλάδα ΠΙΣΤΕΥΩ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ- ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Με εκτίμηση,


Βλάχου Σωτηρία
Υποψήφια βουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή Χαλκιδικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more