Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Αύριο στις 10 το βράδυ και πάλι στις οθόνες σας Η Μακεδονική Αντζέντα από την Πέλλα τηλεόραση!

Επιστρέφει και πάλι στους δέκτες σας η εκπομπή ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ που προβάλλεται από την Πέλλα τηλεόραση. Η πρεμιέρα σαφώς έκανε πάταγο μιας και η ανάδειξη του Βαροσίου ήταν σημαντική. Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Παρασκευή το βράδυ στις 10 και την Κυριακή το πρωί στις 10 σε επανάληψη. Την επιμελείται και την παρουσιάζει ο διευθυντής ενημέρωσης του σταθμού δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης.  Η θεματολογία είναι παρακάτω: 

Περιγραφή εκπομπής
«Μακεδονική Ατζέντα» Η λίμνη των κύκνων.
Υδροβιότοπος Άγρα-Βρυτών-Νησίου

Περιγραφή: Η εκπομπή ασχολήθηκε με πλάνα γύρω από τον υδροβιότοπο Άγρα-Βρυτών-Νησίου, τις ομορφιές της περιοχής αλλά και την πλούσια παραγωγή ψαριών αλλά και την ύπαρξη Κύκνων και πουλιών. Ακόμη έγιναν αναφορές για το χωριό Άγρας  στον Μακεδονικό αγώνα. Στην εκπομπή μίλησαν οι ακόλουθοι:
1)     Χρήστος Μπακίρτσης κάτοικος χωριού Άγρα. Τόνισε  την ιστορία του χωρίου αλλά και για  την δημιουργία του Υδροβιότοπου. Τέλος έκανε αναφορά για την συμμετοχή των κατοίκων στον Μακεδονικό αγώνα αλλά και για τον θάνατο των Μαρτύρων Μακεδονομάχων Τέλου Άγρα και Αντώνη Μίγκα στην περιοχή από τους κομιτατζίδες.
2)     Χρήστος Κίτσος ψαράς περιοχής από το χωριό Νησί. Έκανε αναφορά στην πλούσια παραγωγή ψαριών και καραβίδων στον υδροβιότοπο και τόνισε την συνεισφορά του στην ενίσχυση των εισοδημάτων της τοπικής κοινωνίας.

3)     Δημήτρης Ευαγγελίδης ιχθυολόγος. Υποστήριξε την ανάπτυξη της περιοχής με βάση τις επιστημονικές του οδηγίες και γνώσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more