Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Από την Βεγορίτιδα στους Ολυμπιακούς!

araouzou-gianniotis


του Άκη Ιωακείμογλου
Το αρχικό πλάνο του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Γέμελου προέβλεπε συμμετοχή στον ετήσιο αγώνα στο Μπάλατον της Ουγγαρίας. Τα πλάνα όμως άλλαξαν και προτιμήθηκε να κολυμπήσουν στη Βεγορίτιδα, όπου η θερμοκρασία του νερού θα είναι παραπλήσια με τη θερμοκρασία που θα συναντήσουν ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Κέλλυ Αραούζου τον Αύγουστο στο Ρίο.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα open water θα γίνει φέτος για πρώτη χρονιά σε λίμνη, στη Βεγορίτιδα στις 17-19 Ιουνίου και μάλιστα η συζήτηση που έχει γίνει μεταξύ δημοτικής αρχής και ΚΟΕ είναι να διοργανωθεί εκεί όχι για έναν αλλά για τέσσερα χρόνια, εκτός συγκλονιστικού πάντα απροόπτου.
Γιαννιώτης και Αραούζου συνεχίζουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, που είναι σημαντικοί για έναν επιπλέον ξεχωριστό λόγο για τον καθένα. Για τον Γιαννιώτη είναι η τελευταία διοργάνωση της καριέρας του και θέλει σε αυτή να κερδίσει το μοναδικό έπαθλο που λείπει από την πλούσια συλλογή του, το Ολυμπιακό μετάλλιο, ενώ για την Αραούζου είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more