Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συνελήφθησε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 16χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε μαζί με 17χρονο συνεργό του,  δίκυκλη μοτοσικλέτα νωρίτερα την ίδια μέρα από το σπίτι 25χρονου σε περιοχή του Κιλκίς. Επιπλέον, από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι 2 ανήλικοι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 05-07-2016 αφαίρεσαν από το σπίτι 50χρονου στην ίδια περιοχή μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα η οποία βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο της.
Συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Συνελήφθη  στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για κλοπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να οδηγεί μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 27χρονου, η οποία εκλάπη τον Απρίλιο του 2015 από τις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more