Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Εκδηλώσεις Πλατείας σε Ν.Μουδανιά, Ν.Καλλικράτεια και Ν.Τρίγλια.”

Φεστιβάλ Θάλασσας: Εκδηλώσεις Πλατείας σε Ν.Μουδανιά, Ν.Καλλικράτεια και Ν.Τρίγλια.”


Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις πλατείας, στο Δήμο Νέας Προποντίδας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας 2016. Πολίτες του Δήμου Νέας Προποντίδας, αλλά και πολλοί επισκέπτες, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα μουσικά και χορευτικά σχήματα και να διασκεδάσουν με ποιοτική μουσική και τραγούδια, γεμίζοντας τις κεντρικές πλατείες στέλνοντας σε όλους μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς.
Η έναρξη έγινε στην κεντρική πλατεία Ν.Μουδανιών την Τετάρτη 29 Ιουνίου με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Μουδανιών “Ο Φάρος” παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς. Ακολούθησε συναυλία με έντεχνο και λαϊκό τραγούδι.
Έναρξη είχαμε και στην κεντρική πλατεία της Νέας Καλλικράτειας τη Δευτέρα 4 Ιουλίου. Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε από χορευτικά συγκροτήματα όπου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα το χορευτικά συγκρότημα “Οι φίλοι της Παράδοσης” παρουσίασαν χορούς από τα νησιά του Ιουνίου, ενώ χορούς του Πόντου παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετραλώνων “Οι Αργοναύτες”.
Στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Τρίγλιας, είχαμε έναρξη των εκδηλώσεων πλατείας του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας την Τετάρτη 6 Ιουλίου.
Εκεί ξεσήκωσαν το κοινό και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα, τα νεανικά σχήματα ΒΑΒΕΛ και ΣΑΡΔΑΜ, από τη Νέα Τρίγλια. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ροκ και έντεχνη μουσική ενώ ακολούθησε και λαϊκό πρόγραμμα.
Την Τρίτη 5 Ιουλίου είχαμε μια μαγευτική βραδιά στην Κεντρική Πλατεία Ν.Μουδανιών με τη συμμετοχή επίσης των νεανικών μουσικών σχημάτων ΒΑΒΕΛ και ΣΑΡΔΑΜ από τη Νέα Τρίγλια. Η βραδιά πλαισιώθηκε και από έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα.


        

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more