Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, κλοπή χρηματικού ποσού και κινητού τηλεφώνου. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών ηλικίας 18, 19 ετών και 26 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 28-06-2016 ο 18χρονος από κοινού με τον 19χρονο αφαίρεσαν από κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ακολούθως το κινητό τηλέφωνο το πούλησαν έναντι χρηματικού αντιτίμου στην 26χρονη. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 59χρονη νόμιμη κάτοχο του.

Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.  της 28-06-2016 ο 18χρονος από κοινού με τον 19χρονο αφαίρεσαν από κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ακολούθως το κινητό τηλέφωνο το πούλησαν έναντι χρηματικού αντιτίμου στην 26χρονη. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 59χρονη νόμιμη κάτοχο του.

· Συνελήφθη  σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 59,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

· Συνελήφθη σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε 2 συσκευασίες με μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.
· Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

· Συνελήφθη  σε περιοχή της Χαλκιδικής από  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Φ. όχημα που επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο αναμεμιγμένο με κάνναβη.  Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου.
· Συνελήφθη  σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
· Συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας από  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών από  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more