Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Παρεμβάσεις ουσίας που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους, συνεχίζει να υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας.
Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η συντήρηση του Ανοιχτού Θεάτρου στην Τ.Κ. Θεοδωρακείου. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν νέα σιδερένια και καλαίσθητα κάγκελα για να γίνει ακόμα πιο χρηστικό, με στόχο να πραγματοποιούνται εκεί εκδηλώσεις που θα προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παλιές ξύλινες κατασκευές καταστράφηκαν λόγω κυρίως της φθοράς του χρόνου.
Στα πλαίσια της βελτίωσης της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών μας, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην κατασκευή ειδικά διαμορφωμένης ράμπας για πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια στην πλατεία του Ριζοχωρίου. Η Δημοτική Αρχή, εισάκουσε το αίτημα του αγαπητού σε όλους μας Θανάση από το χωριό ο οποίος θέλει να έχει πρόσβαση και ίσα δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά και προχώρησε σε αυτή την ουσιαστική παρέμβαση. Παράλληλα, από τους πρώτους μήνες που ανέλαβε καθήκοντα, προχώρησε στην εγκατάσταση ανελκυστήρα για αναπηρικά αμαξίδια, με στόχο να έχουν πρόσβαση όλοι οι συμπολίτες μας στο Δημαρχείο, ενώ φρόντισε να κατασκευάσει ειδική ράμπα και στην εξωτερική είσοδο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας μετά από σχετικό αίτημα συμπολίτη μας.

Η συντήρηση του Ανοιχτού Θεάτρου στο Θεοδωράκι και η κατασκευή ειδικά διαμορφωμένης ράμπας στο Ριζοχώρι, εντάσσονται στο ίδιο έργο και το συνολικό τους κόστος ανέρχεται στο ποσό των 13.769 ευρώ, τα οποία εξασφαλίστηκαν από το Τεχνικό Πρόγραμμα 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου