Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Άνοιξε το νέο SUPER MARKET ΄΄smart price΄΄ στην Κρύα Βρύση !


Ένα νέο super market άνοιξε την περασμένη εβδομάδα στην Κρύα Βρύση της εταιρείας ΄΄ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ΄΄ και διακριτικό τίτλο smart price επί της οδού Αθηνάς. Μία καθαρά ελληνικών συμφερόντων επιχείρηση που ιδρύθηκε μόλις το 2013, μέλος της Ελληνικής ομάδας super markets ΕΛΟΜΑΣ,  με ιδιαίτερη έμφαση στην στήριξη της ελληνικής αγοράς μέσω της προώθησης ελληνικών προϊόντων και ιδιαίτερα επιχειρήσεων και παραγωγών της Βορείου Ελλάδος. Χαρακτηριστική είναι η φιλοσοφία της επιχείρησης :

Λίγα λόγια για τη φιλοσοφία μας …
΄΄ Η εταιρεία μας έχει στόχο να προσφέρει πάντοτε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά και με γνώμονα τον πελάτη να γινόμαστε καλύτεροι.
Μία από τις βασικές αρχές τις εταιρείας μας, είναι η συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς η προώθηση των τοπικών προϊόντων.΄΄

    
Με κεντρικό σύνθημα λοιπόν ΄΄ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, &ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ΄΄  το smart price φιλοδοξεί να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς της ευρύτερης περιοχής της Κρύας Βρύσης !


Με το κατάστημα της Κρύας Βρύσης να είναι το 4ο (τα αλλά τρία είναι στον Εύοσμο και στα Πεύκα Θεσσαλονίκης καθώς και στην Βέροια) πραγματοποίησε τα εγκαίνια του προχθές την Δευτέρα το απόγευμα, παρουσία πλήθους κόσμου, του προσωπικού  και του υπευθύνου των καταστημάτων κ. Αγαπίου και φυσικά των ιδιοκτητών της εταιρείας κ.κ. Καπετανίδη, Αδαμίδη, και Κολύμπαση.   


  

 Εμείς να ευχηθούμε καλές δουλειές στην νέα επιχειρηματική προσπάθεια στον τόπο μας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more