Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συνελήφθησε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 37χρονος ημεδαπός για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος πρωινές ώρες της ίδιας μέρας αφαίρεσε από τον λαιμό 64χρονης ημεδαπής χρυσαφικά και κοσμήματα.
Συνελήφθη  το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, μία 25χρονη ημεδαπή, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα στην ίδια περιοχή και αφαίρεσε από την τσάντα 19χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχο τους. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

· Συνελήφθη στο Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα από
αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και η προσωρινή κράτηση του, για τα αδικήματα της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, πράξεις που έγιναν το 2014 στην Αθήνα.
 Συνελήφθη χθες (01-08-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και η προσωρινή του κράτηση του, για το αδίκημα της ζωοκλοπής κατά συναυτουργία, πράξη που έγινε το 2015 σε περιοχή της Πέλλας.
· Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.
Συνελήφθη χθες (01-08-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για το αδίκημα της απάτης από κοινού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more