Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ
Μία πολύ σημαντική παρέμβαση που λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα υλοποιήθηκε στην Τ.Κ. Προμάχων. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η κατασκευή δικτύου όμβριων υδάτων στο κέντρο του χωριού, μπροστά από τον Παιδικό Σταθμό.
Η Τ.Κ. Προμάχων η οποία αριθμεί 2.500 κατοίκους στερείται δυστυχώς των υποδομών εκείνων που είναι απαραίτητες για την διαχείριση των όμβριων υδάτων. Στην συγκεκριμένη τοποθεσία, εδώ και πολλά χρόνια συγκεντρώνονταν νερά που δημιουργούσαν μία άσχημη εικόνα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του χωριού μέχρι και τη νότια είσοδο. Παράλληλα, διαύρωναν την περίφραξη του Παιδικού Σταθμού, με κίνδυνο ακόμα και πτώσης.
Με την παραπάνω παρέμβαση κατασκευάστηκε αγωγός υδάτων και φρεάτια, ώστε να συγκεντρώνονται τα νερά και να καταλήγουν σε άλλο δίκτυο. Επίσης, έγιναν εργασίες για την σταθεροποίηση της περίφραξης, ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος και να καταστεί λειτουργικό το έργο.
 
Η παραπάνω παρέμβαση κόστισε 10.000 ευρώ και εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2016.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Η σημερινή Δημοτική Αρχή παρεμβαίνει με ουσιαστικό τρόπο και λύνει ζητήματα που αφορούν την τοπική μας κοινωνία. Εδώ και χρόνια οι κάτοικοι των Προμάχων ζητούσαν το αυτονόητο. Εμείς με σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό το κατορθώσαμε, βελτιώνοντας έτσι ένα ακόμα κομμάτι της καθημερινότητάς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου