Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Συνελήφθησαν  σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 3 συνολικά άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Δ.Χ.Ε. Τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, διαπιστώθηκε να  μεταφέρει διευκολύνοντας την είσοδο στο εσωτερικό της χώρας με προορισμό την Θεσσαλονίκη, 2 υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 43 και 52 ετών οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαιτούμενα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Σημειώνεται ότι ο 43χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξε έγγραφο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα ως προς την είσοδο του στη χώρα. Το παραπάνω λεωφορείο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.

· Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 3 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής, καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συνελήφθη ί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής

· Συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more