Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Αστυνομικά νέα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Συνελήφθησαν  στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 52, 46 και 18 ετών, καθώς λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την πόρτα διαμερίσματος ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού. Έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και με τη συνδρομή αστυνομικών που προσέτρεξαν, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.   

Συνελήφθη στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, 51χρονος υπήκοος Σερβίας, καθώς όπως προέκυψε σε βάρος του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ουγγρικών Αρχών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.   
Σήμερα (7-8-2016) τα ξημερώματα στο 46ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος της Σωζόπολης, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών. 


Συνελήφθη χθες (6-8-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 19χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε δύσβατη αγροτική περιοχή της Ημαθίας, συνολικά 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ επίσης κατασχέθηκαν και ένα δέμα με φυτόχωμα και ένας ψεκαστήρας με φυτοφάρμακο, που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more