Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Διαμαρτυρίες από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πετρίας Σκύδρας Γρηγόρη Βόλτση

Καλησπέρα σας Ελληναραδες μου και αγαπητοί συγχωριανοι και συνδημοτες μου. Τελικά μετά από πολύ αγώνα που εχω κάνει για όλους εσάς επιτέλους ήρθε και η '' Δικαίωση μου ''.!!!!! Επειδή ο αγώνας που κάνω δυστυχώς κάποιους τους ενοχλεί!!!! " Επειδή προβαλω συνέχεια το έργο το δικό μου και της Δημάρχου μαςΚατερίνα Ιγνατιάδου Επειδή 1η φορά Αριστερά!!! Μετατέθηκα σε υπηρεσία, χωρίς την συγκατάθεση μου, από εκεί που ήμουν επί 22 χρόνια συνεχώς με ειδικότητα. Ο λόγος της μετάθεσης μου με κάνει περήφανο που είμαι συνέχεια κοντά σας, και θα είμαι όσο μπορώ. Μετατέθηκα λοιπόν Διότι πήγα και στήριξα τους αγρότες μας στις κινητοποίησειςτον Νοέμβριο 2015. Αυτη είναι η απάντηση τους στους ενεργούς πολίτες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν και κατάλαβαν το τι είναι 1η φορά Αριστερά. Ένα να ξέρετε πως ο πρόεδρος 3 χωριών Δεν Ξεχνά. Καληνύχτα σας..... 
Πρόεδρος τ.κ.Πετριας (πλευρωμα - λουτροχωρι) Βόλτσης Γρηγόριος. Υ. Γ. Αν κάποιος έχει αντίρρηση για αυτά ας επικοινωνήσει.. Αυτός ο λόγος της μετάθεσης μου!!!! Η συμπαράσταση μου στους αγρότες μας.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ (ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ)
ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ -(ΠΕΤΡΙΑ).
1) ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΙΑΣ (ΜΠΛΟΚΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ) ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.
ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Χρήστος Μακρίδης ,Mpampis Gerantidis KAI MHNAΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Mixalis Megas ΘΕΜΗΣ ΚΡΗΤΙΔΗΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΑΚΠΠ Στελιος Σουρουτζιδης ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ Κατερίνα Ιγνατιάδου ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Μαρία Γιακαμόζη ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΣ..
2) ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΜΕΡΑ 10-11-15 ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΕΤΡΙΑΣ ( ΠΛΕΥΡΩΜΑ-ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙ)
ΒΟΛΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more