Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ”Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ  “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ” 
58200 Φλωρίνης 4 Τηλ.:6944161115
                                                                        Έδεσσα 25 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 25 ΑΥΓ 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συγχαίρει τους επιτυχόντες νέους/ες φοιτητές/τριες και ιδιαιτέρως τα τέκνα τριτέκνων οικογενειών της Περιφερειακής Ενότητος Πέλλας για την επιτυχή εισαγωγή τους σε σχολές των Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. αλλά και τις οικογένειές τους που τους στήριξαν. Μία καινούργια σελίδα στην ζωή τους άνοιξε, ένα βασικό βήμα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους έγινε. Η πύλη της γνώσεως, των εμπειριών και των ελπίδων αλλά και των δυσκολιών άνοιξε.
Επίσης, καλούνται τα μέλη του Συλλόγου που τα παιδιά τους επέτυχαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ το 2016 να ενημερώσουν έγκαιρα τον Σύλλογο κατά την ημέρα και ώρες λειτουργίας του γραφείου του συλλόγου(Φλωρίνης 4 κάθε Τετάρτη από 19:00-20:00) για τα ακόλουθα αρχικά στοιχεία: Όνομα και Επώνυμο  μέλους και τέκνου καθώς και αριθμός μητρώου συλλόγου. Σχετική βεβαίωση της σχολής που επέτυχε ο/η φοιτητής/τρια προσκομισθεί με την εγγραφή του. Προγραμματίζεται σχετική εκδήλωση βράβευσή τους.
Τους ευχόμασθε καλή φοίτηση.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου