Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΟΧΘΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

Άλλη μια παρέμβαση ουσίας που αλλάζει την εικόνα της Λουτρόπολης πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Πόζαρ, που σχετίζεται με την ανάπλαση της παραποτάμιας όχθης στο νότιο τμήμα (απέναντι από το παλιό ξενοδοχείο «ΑΚΤΑΙΟΝ»).
Συγκεκριμένα, χαμήλωσε το ύψος του τοιχίου που υπάρχει στην ίδια τοποθεσία, ώστε ο επισκέπτης να έχει άμεση οπτική επαφή με την πανέμορφη κοίτη των Λουτρών.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ανάπλαση του δαπέδου και τοποθετήθηκε σταμπωτό δάπεδο, δίνοντας μία πολύ διαφορετική εικόνα στην τοποθεσία, ενώ παράλληλα κατασκευάστηκε δίκτυο όμβριων υδάτων.
Το έργο στοίχησε 7.215 ευρώ και καλύφθηκε από ιδίους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Προοπτική μας είναι να δημιουργήσουμε τέτοιους χώρους σε όλο το κεντρικό τμήμα της Λουτρόπολης, ώστε να δώσουμε περισσότερες δυνατότητες για περίπατο στους επισκέπτες μας οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάζουν τις ομορφιές του τόπου μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου