Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Αστυνομικές ειδήσεις από Πέλλα και Ημαθία



 
Συνελήφθησαν σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις χθες (10-08-2016) το απόγευμα σε περιοχές της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να αποκρύπτουν στις οικίες τους και κατασχέθηκαν:
·           ο μεν 24χρονος, 31 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών. Επίσης διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή στην ελληνικής επικράτεια,
·           ο δε 57χρονος, 2 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του.

Ø Συνελήφθησαν σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις χθες (10-08-2016) το απόγευμα και σήμερα (11-08-2016) τα ξημερώματα σε περιοχές της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 3 ημεδαποί ηλικίας 27, 28 και 32 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχουν κατά περίπτωση, συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και μικροποσότητες ναρκωτικών δισκίων, χωρίς τη απαιτουμένη ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργείται  από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Συνελήφθη χθες (10-08-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more