Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Την ανανέωση με την εμπειρία θα συνδυάσει φέτος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, δημιουργώντας μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει !


   
Εφαρμόζοντας την ίδια φιλοσοφία κατά την περίοδο των μεταγραφών ο Απόλλωνας, όπως ακριβώς έκανε και την χρονιά που κέρδισε την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική, δηλαδή  με χαμηλό προφίλ, χωρίς μεγάλες δηλώσεις και ανακοινώσεις, προχωράει καθημερινά στη δημιουργία του Απόλλωνα της  νέας αγωνιστικής περιόδου !
    Με μία ομάδα κατά 80 % ανανεωμένη στο έμψυχο δυναμικό της, αλλά με πρωταγωνιστικούς στόχους και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο,  προχωράει στην ενίσχυσή του ο Απόλλωνας, δίνοντας πρωτίστως βαρύτητα στην απόκτηση δικών του παιδιών, αξιόλογων ταλαντούχων αλλά και έμπειρων ποδοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής.

     Ήδη το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου 33 χρονου ΤΣΙΡΑΚΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ αγωνιζόμενος σε πολλές θέσεις,  από τον ΦΙΛΙΠΠΟ Σταυροδρομίου καθώς και τον 25 χρονο ΦΑΝΙΑΔΗ ΣΠΥΡΟ δεξί μπακ - χαφ από την ΗΡΑΚΛΗ Άσπρου. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στην ομάδα αφού ήταν από τους βασικούς συντελεστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ την χρονιά που ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική    
 
     Επίσης επανήλθαν στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από την Κ17 ομάδα  που αγωνίστηκε στο περυσινό πρωτάθλημα στην Β΄΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πέλλας ως Π. Νεολαία, ο 17 χρονος μέσος ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΑΔΑΜ, ο 17 χρονος μεσοεπιθετικός ΓΚΟΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ο 17 χρονος δεξί μπακ - χαφ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, καθώς και ο 16 χρονος κεντρικός αμυντικός ΤΣΙΟΠΤΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, 4 δικά μας παιδιά που είχαν πάρει και αυτά συμμετοχές την χρονιά που ανέβηκε η ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Επίσης έχουν αποκτηθεί ο  28 χρονος μεσοπεπιθετικός ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ από την ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΜΑΘΙΑΣ (ομάδα Α1 κατ. Ημαθίας) ο οποίος αγωνίστηκες με τα χρώματα του Απόλλωνα και κατά το παρελθόν όταν αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνικη, ενώ αποκτήθηκε και ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Ημαθίας με συμμετοχές στην μικτή της, ο 17 χρονος μεσοεπιθετικός ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.

   Η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό δίδυμο ΚΑΛΑΙΤΖΗ – ΠΗΧΑ  βολιδοσκοπούν και συζητούν καθημερινά με μια σειρά ποδοσφαιριστών, ταλαντούχων αλλά και έμπειρων, αναμένοντας μέχρι τα τέλη του μήνα να έχει δημιουργηθεί ένα ανταγωνίσιμο ρόστερ αντάξιο του ονόματος του συλλόγου.
 

    Από το περυσινό έμψυχο υλικό αναμένεται να συνεχίσουν και την νέα χρονιά ένας αριθμός 5 – 7 ποδοσφαιριστές, με τους οποίους η διοίκηση συζητάει και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ανακοινωθούν τα ονόματα και αυτών. 


 Ήδη την νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσουν στην ομάδα ο 25 χρονος βασικός τερματοφύλακας Άγγελος Σκαπέρδας καθώς και ο 20 χρονος αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός Γιώργος Δανιηλίδης, Κρυαβρυσιώτες ποδοσφαιριστές, από τούς βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και...... έπεται η συνέχεια ! Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, η ακριβή ημερομηνία της οποία θ΄ ανακοινωθεί άμεσα ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more