Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ




Και πάνω που άρχισε στην Κρύα Βρύση η συζήτηση για το ενδεχόμενο επανίδρυσης νέου Δήμου με έδρα την Κρύα Βρύση, μας γνωστοποιείτε το προσχέδιο προεδρικού διατάγματος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης που αποφασίζει την σκανδαλώδη κατάργηση του Α.Τ. Κρύας Βρύσης, το μοναδικό σε όλο το νομό Πέλλας, παραμένοντας μάλιστα σε λειτουργία ακόμα και αυτό της Άρνισσας, που μάλλον λειτουργεί περισσότερο εποχιακά την περίοδο του χειμώνα ελέω χιονοδρομικού κέντρου στο Καιμακτσαλάν παρά σε καθημερινή 24 ώρη πλήρη δράση, αφήνοντας ξέφραγο αμπέλι έναν ολόκληρο κάμπο, μία ευαίσθητη περιοχή, η παραβατικότητα στην οποία χτυπάει κόκκινο καθημερινά, με τις συλλήψεις λόγο ναρκωτικών να έχουν γίνει καθημερινή ρουτίνα για το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, και άλλες πολλές παραβατικές ενέργειες (νοθείες, πλαστογραφίες, απάτες κ.α.) που βλέπουν το φως τις δημοσιότητας από τις ίδιες τις ανακοινώσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης .
Και λέω εγώ τώρα συνειρμικά συνδυάζοντας όλ΄ αυτά τα στοιχεία.
Ή είναι άσχετοι από διοίκηση η ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιος Τάξης και κατ΄ επέκταση η τοπική ηγεσία της αστυνομικής διεύθυνσης Πέλλας η οποία κακά τα ψέματα διαχρονικά έβλεπε με αρνητικό μάτι την ύπαρξη του Α.Τ. Κρύας Βρύσης ως άλλο αποπαίδι της, στέλνοντας αρνητικές εισηγήσεις για την παραμονή του, μη λαμβάνοντας υπόψη τους αντικειμενικά υπαρκτά κριτήρια αξιολόγησης του, ή …..υπάρχει σκοπιμότητα αφήνοντας να δρουν ανενόχλητα όλα εκείνα τα παραβατικά στοιχεία που βρίσκουν γόνιμο έδαφος δράσης στην ευρύτερη περιοχή της Κρύας Βρύσης ! Μιας περιοχής στην οποία η πρόσβαση και η διαφυγή μπορεί να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή από δεκάδες κατευθύνσεις.
Το γνωρίζω φίλοι μου ότι είναι βαριές οι τελευταίες σκέψεις μου, μα πως μπορούμε να νιώθουμε διαφορετικά όλοι εμείς που ζούμε σ΄ αυτόν τον τόπο γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από τον καθένα πολιτικό ή γαλονά υψηλόβαθμο αστυνομικό αυτό που βιώνουμε καθημερινά, αλλά και το βαθμό του αισθήματος ασφάλειας που νιώθουν οι συμπολίτες μας με την παρουσία του Α.Τ. Κρύας Βρύσης !
Αυτοί οι συνειρμοί φίλοι μου έρχονται στο μυαλό μου όταν κάποιοι γαλονάδες το μόνο που σκέφτονται είναι η ιεραρχική τους ανέλιξη και ότι αφορά την ασφάλεια των πολιτών, από δω πάει και αυτή.
Φτάνει πια κυρίες και κύριοι τοπικοί βουλευτές, υπουργοί, νεοδημοκράτες, πασόκοι, συριζαίοι, όλοι εσείς που διοικήσατε τα τελευταία 42 χρόνια αυτόν τον τόπο, αστυνομικοί διευθυντές, γραμματείς και φαρισαίοι
Φτάνει πια στον κοινωνικό, οικονομικό και ψυχολογικό στραγγαλισμό της Κρύας Βρύσης. Θα είστε ανεπιθύμητοι στην πόλη μας εάν συμβεί και η τελευταία σκανδαλώδεις απόφαση με την κατάργηση του Α.Τ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ μετά την κατάργηση του ΔΗΜΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.
Φτάνει πια με τα βαρύγδουπα δελτία τύπου σας, που δήθεν ανησυχείτε με τις αρνητικές εξελίξεις, καταθέτοντας επερωτήσεις ή στέλνετε καμιά επιστολή, προσπαθώντας να μας κλείσουν τα μάτια.
Ο τόπος αυτός έχει χίλια μύρια προβλήματα και αντί να σκύψετε πάνω σε αυτά για να επιλυθούν, τα επιδεινώνετε ακόμα περισσότερο. ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ εάν καταργήσετε και το Α.Τ. Κρύας Βρύσης. Θα την βρείτε την τοπική μας κοινωνία απέναντί σας, εξοργισμένη με όλους σας ανεξαιρέτως για την κατάντια της ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ και μιας ολόκληρης περιοχής.

Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου
Δημοσιογράφος
Πολίτης Κρύας Βρύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more