Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ειδήσεις από την Πέλλα



·
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας περίπτωση κλοπής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 27 και 43 ετών. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την προανάκριση οι προαναφερόμενοι τον Απρίλιο του 2016 μπήκαν παράνομα σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν σύμφωνα με την 47χρονη ιδιοκτήτρια διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 6.500 ευρώ.
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας περίπτωση κλοπής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 24 και 27 ετών. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την προανάκριση οι προαναφερόμενοι τον Μάρτιο του 2016 σε περιοχή της Πέλλας παραβίασαν 2 ψυγεία σε περίπτερο και αφαίρεσαν διάφορα εμπορεύματα αξίας 200 ευρώ σύμφωνα με τον 30χρονο ιδιοκτήτη.



· Συνελήφθη χθες (11-08-2016) το απόγευμα στο 47ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από αστυνομικούς  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 97,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν, καθώς και το όχημα κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more