Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τη Συντονιστική Επιτροπή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Π.Ε. Πέλλας


Η Συντονιστική Επιτροπή του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» της Π.Ε. Πέλλας επισκέφτηκε  τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, για ενημέρωση και συνεργασία. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή αποτελείται από τους κ. Διούδη Αντώνη (Πρόεδρο), Καλαϊτζή Αντώνη (μέλος) και Μπουνταγκίδη Ρωμέο (μέλος).

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του κόμματος που συμμετέχει στην κυβέρνηση, για την πορεία του αναπτυξιακού προγραμματισμού και τα σημαντικά έργα που υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Επεσήμανε ότι το σημαντικότερο έργο υποδομών για την Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία είναι το ενιαίο έργο των «παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας» το οποίο παρουσιάζει πλήρη μελετητική ωριμότητα και αναμένεται η χρηματοδότησή του από κεντρικούς οικονομικούς πόρους. Αποτελεί ένα σημαντικό έργο το οποίο η πολιτεία οφείλει στην Πέλλα η οποία δεν έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό. Για τη χρηματοδότηση του έργου χρειάζεται η συνεργασία και από κοινού διεκδίκηση με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων της Πέλλας. Μάλιστα συμφωνήθηκε να ενημερώσει η συντονιστική επιτροπή τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Καμμένο προκειμένου να γίνουν ενέργειες για ένταξη του έργου προς χρηματοδότησης από τα αρμόδια υπουργεία.

Η Συντονιστική Επιτροπή πραγματοποιεί έναν κύκλο επαφών και συναντήσεων με φορείς και πρόσωπα της Π.Ε. Πέλλας για τη διάγνωση των τοπικών προβλημάτων και των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο του κόμματος και να καλύψει το «κενό» που υπάρχει λόγω έλλειψης τοπικού βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more