Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ζητούν να μπουν στα προγράμματα του ΟΑΕΔ και ομοσπονδίες και σωματεία

                              
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ
                                                     ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
                                  Αριστοτέλους 3, τ.κ. 54624, τηλ. / Fax: 2310.270027
                                                         Website: www.oeeth.gr
                                                     Email: info@oeethess.gr

                                                                Θεσσαλονίκη, 5 Αυγούστου 2016


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Επιστολή με θέμα τα νέα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ. απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο και προς την Διοικήτρια του Ο.Α.Ε.Δ., κα. Μαρία Καραμεσίνη.
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

«Αξιότιμε κε Υπουργέ,
Αξιότιμη κα Διοικήτρια,

Με την επιστολή μας αυτή, και αφού σας μεταφέρουμε την μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό σας τόσο του Προέδρου, κ. Ιωάννη Μανδρίνου, όσο και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, θέλουμε να σας αναφέρουμε ότι κατόπιν των νέων προγραμμάτων απασχόλησης για τους ανέργους του Ο.Α.Ε.Δ. που θα καταρτισθούν από το Υπουργείο σας, θα θέλαμε, εκτός των ιδιωτικών επιχειρήσεων, να συμπεριληφθούν σε αυτά και οι επαγγελματικές συνδικαλιστικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (Ομοσπονδίες, Σωματεία, κλπ.).
            Επί του αιτήματος αυτού, σας πληροφορούμε ότι τα γραφεία των οργανώσεων αυτών για την ομαλή λειτουργία τους χρειάζονται το απαραίτητο προσωπικό που, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν μπορούν οι οργανώσεις να απασχολήσουν.
            Προσθέτουμε, ακόμη, ότι οι υπάλληλοι των γραφείων των οργανώσεων αυτών επιλαμβάνονται σοβαρών θεμάτων και χειρίζονται όλα τα θέματα των γραφείων με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν και πλήρη επιμόρφωση στα θέματα της αγοράς, οικονομικά κλπ. και ως εκ τούτου, μετά την θητεία τους στα ανωτέρω γραφεία, μπορούν κάλλιστα να αναζητήσουν εργασία σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες έχουν μεγάλη ανάγκη για υπαλλήλους με επιμόρφωση στα θέματα που τις απασχολούν.
            Τελειώνοντας, κε Υπουργέ και κα Διοικήτρια, και επειδή όπως πιστεύουμε το αίτημά μας είναι δίκαιο, λογικό, έχει κοινωνικό πρόσημο και θα βοηθήσει τα μέγιστα τις ανωτέρω επαγγελματικές οργανώσεις, θα παρακαλέσουμε να εξετασθεί θετικά και να έχουμε την οριστική σας απάντηση».
Για την Ο.Ε.Ε.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ
                                                                                

                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more