Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ




Και ενώ στη ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ το καλοκαίρι τελειώνει, και μαζί μ’ αυτό και τα «μπάνια του λαού της», έρχονται, δηλαδή τι έρχονται, ΗΡΘΑΝ οι νέες λυπητερές για τον λαό που ακούν στο όνομα ΕΝΦΙΑ, και λοιπά χαράτσια, και μαζί με αυτά, ο δυσκολότερος, και ποιο εφιαλτικός χειμώνας των τελευταίων χρόνων.
Βέβαια, όλα αυτά οι «ιθαγενείς» αυτής της … Φανταστικής χώρας δεν τα δίνουν σημασία, διότι σημασία ΔΕΝ έχει το αύριο, αλλά το σήμερα, το τώρα. Για το αύριο, ας έρθει πρώτα, και ΘΑ δούμε τι θα κάνουμε.
Έτσι, οι… ξαπλώστρες και οι καναπέδες καλά κρατούν, τη στιγμή που τα αφεντικά της χώρας αυτής ετοιμάζουν και άλλα πολλά δυσάρεστα για τους ιθαγενείς οι οποίοι ως συνήθως θα τα δεχτούν χωρίς να βγάλουν κιχ. Η χώρα αυτή, πρέπει να διευκρινίσουμε πως έχει πολλά αφεντικά, τόσο εγχώρια, όσο και «εισαγόμενα», και τα εγχώρια, είναι «κάτω» από τα εισαγόμενα, είναι τα παιδιά της καρπαζιάς, των θελημάτων, που στέκονται προσοχή σε κάθε διαταγή των άλλων αφεντικών, των… ΜΕΓΑΛΩΝ.
Πολλά έχουν συμβεί στη χώρα αυτή (και είπαμε, έρχονται και άλλα τόσα), οι ιθαγενείς ξεζουμίστηκαν από διάφορα «μέτρα», και το ξεζούμισμα αυτό ξεκίνησε εδώ και χρόνια, και έχει ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Το ξεζούμισμα κάποιοι το βάφτισαν «θυσίες», θυσίες που έκαναν οι ιθαγενείς για να σωθεί λέει η χώρα, αλλιώς θα καταστρεφόταν, και σήμερα, ΤΩΡΑ, δεν θα υπήρχε. Και ήταν τέτοιο το ξεζούμισμα, που βγήκαν εκπρόσωποι των μεγάλων αφεντικών και τι είπαν;
Διαβάστε να μαθαίνετε, αν και οι δηλώσεις αυτές αναφέρονται σε ένα άλλο κακόμοιρο κράτος και όχι στη ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ. Σας τις αναδημοσιεύω, γιατί τα «δυο κράτη», έχουν πάρα πολλά κοινά, τόσα, που είναι σαν να μιλάμε για ΕΝΑ, για το ΙΔΙΟ. ΣΑΝ έτσι;
«Μάρκους Φέρμπερ: Mόνο καλύτερα θα πηγαίνει πλέον η ελληνική οικονομία
Ευδιάκριτη χαρακτηρίζει την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, ένα χρόνο μετά τη συμφωνία για το τρίτο πακέτο βοήθειας προς τη χώρα, ο Γερμανός ευρωβουλευτής Μάρκους Φέρμπερ.
 «Φαίνεται πως από δω και πέρα η (ελληνική) οικονομία μπορεί να πάει μόνο καλύτερα», δήλωσε ο Μάρκους Φέρμπερ , Γερμανός ευρωβουλευτής του χριστιανοκοινωνικού κόμματος της Βαυαρίας (CSU) και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής (ΕCON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην εφημερίδα της Βόννης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Τον Μάιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέτυχε κάτι το σημαντικό με την ψήφιση της απαιτούμενης μεταρρύθμισης για το συνταξιοδοτικό αλλά και της αύξησης των φόρων των μεσαίων και μεγάλων εισοδημάτων, σημειώνει επίσης η General Anzeiger.
Η εφημερίδα της Βόννης επισημαίνει όμως παράλληλα ότι επίκειται μια νέα ενδοευρωπαϊκή διαμάχη, διότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει συγκαλέσει για τις αρχές Σεπτεμβρίου σύνοδο Κορυφής των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου στην Αθήνα με στόχο τον τερματισμό της πολιτικής της αυστηρής λιτότητας.»
ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr
Αυτά που λέτε, αφορούν κάποιο ΑΛΛΟ κράτος, και όχι τη ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ, όχι ίσως και αυτήν, την άλλη, την …. Πως την είπε μωρέ αυτός;
ΕΛΛΑΔΑ;
Ναι, έτσι την είπε… Τόσο στη χώρα του ποτέ, όσο και στην Ελλάδα, δεν είναι δυνατόν να πάνε καλύτερα τα πράγματα, να πάνε καλύτερα δηλαδή οι «οικονομίες» των χωρών αυτών, αφού οι Ιθαγενείς τους είναι ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.
Οι ιθαγενείς των χωρών αυτών, για χρόνια πλήρωναν αλλά τα χρήματα, ΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ «ΚΑΠΟΙΟΙ», ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.
Αυτές οι «παρέες» κατάστρεψαν τις δυο ίδιες χώρες για τις οποίες μιλάμε σήμερα, ΑΥΤΕΣ οι παρέες αφού στράγγιξαν και τις τελευταίες σταγόνες χρημάτων από τους ιθαγενείς, πέρασαν στο «τελικό στάδιο», ξηλώνοντας πλέον και ότι άλλο περιουσιακό στοιχείο έμεινε για να το χαρίσουν στα μεγάλα αφεντικά.
Τελικά, τα φερόμενα ως «καλύτερα», στην πραγματικότητα είναι τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, η χαριστική βολή για αυτές τις δυο χώρες….
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more