Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

πίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη στους Κυλινδρόμυλους Χαλκιδικής


- Προτεραιότητα ποιότητας στο σιτάρι προϋπόθεση για εξαγωγές - καλύτερες τιμές


Τους Κυλινδρόμυλους Χαλκιδικής στην Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής επισκέφτηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος των Κυλινδρόμυλων, όπου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τους σιτοπαραγωγούς, με εργαζόμενους της επιχείρησης και με τον Πρόεδρο των Κυλινδρόμυλων Χαλκιδικής, κ. Ευστράτιο Ευγενίου. Η εταιρεία παρουσίασε την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της, τους ποιοτικούς ελέγχους σ΄ όλη την κλίμακα της μεταποίησης, τη συνεργασία με τους παραγωγούς, την εκπαίδευση των συνεργατών αρτοποιών – ζαχαροπλαστών, την εξαγωγική πολιτική της εταιρείας, την υλοποίηση καινοτόμων πρωτοβουλιών σε προϊόντα και συσκευασίες.

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης συζήτησε ιδιαίτερα τα ζητήματα:
  • Της φετινής συγκυρίας που καθηλώνει τις τιμές των σιτηρών,
  • της αναγκαιότητας συνεργειών μεταξύ του ΥΠΑΑΤ, των Ομάδων Παραγωγών και των παραγωγών καθώς και της μεταποίησης του κλάδου της αγροδιατροφής,
  • της αγροτικής πολιτικής στο κλάδο των σιτηρών,
  • της ποιότητας των προϊόντων τόσο στο επίπεδο του πρωτογενούς τομέα, όσο και στο επίπεδο της μεταποίησης, την συνδυαστική πρόκληση καινοτομίας, πιστοποίησης, επωνυμίας και εξωστρέφειας.

             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more