Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ


Δεν ξέρω αδέλφια ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτή τη χώρα, δεν ξέρω μέχρι πότε θα παίζουν ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ σε βάρος μας όλοι εκείνοι που λέγονται είτε «θεσμοί», είτε «κυβερνήσεις» είτε όπως στα κομμάτια λέγονται, αλλά η ουσία είναι μια…
ΟΛΟΙ αυτοί εδώ και χρόνια στην κυριολεξία μας ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ κανονικά, και εμείς, δε βγάζουμε ΚΙΧ, απλά καθόμαστε και δεχόμαστε τα διάφορα «μέτρα» που παίρνουν, ΔΗΘΕΝ για το… «καλό» μας, για την «σωτηρία της χώρας».
Μια «σωτηρία» η οποία ΑΝ κάποτε έρθει, δεν θα υπάρχουμε όλοι εμείς για να την δούμε, για δούμε την … «δικαίωση» των θυσιών που κάναμε σαν λαός.
Για προσέξτε λίγο Συνέλληνες τι έρχεται, διαβάστε, και κλάψτε.
«Νέο κύμα περικοπών υπό την πίεση των δανειστών
Aνατροπές που μειώνουν ακόμα περισσότερο το εισόδημα ασφαλισμένων και συνταξιούχων, έρχονται το φθινόπωρο.
Υπό τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών, το υπουργείο Εργασίας αναμένεται να εκδώσει αποφάσεις και εγκυκλίους για την εφαρμογή διατάξεων του νέου ασφαλιστικού νόμου, που θα προσθέσουν νέα βάρη σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους. 
Συγκεκριμένα, έρχεται νέο κύμα περικοπών υπό την ασφυκτική πίεση των δανειστών. Θα μπει μαχαίρι σε επιπλέον 200.000 επικουρικές συντάξεις, θα επιβληθεί πλαφόν 1.820 ευρώ στις κύριες συντάξεις και θα κοπούν έως 30% τα χρήματα που λαμβάνουν 11.000 πρώην τραπεζοϋπάλληλοι.
Επίσης, θα μειωθούν έως 38% οι προσωρινές συντάξεις και 60% οι συντάξεις όσων εργάζονται παράλληλα.
Ακόμη η τρόικα πιέζει ώστε στην επόμενη αξιολόγηση να ληφθούν τρία μετρα στο Ασφαλιστικό
- Να καταργηθεί η δυνατότητα που έχουν οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων σε περιοχές κάτω των 2.000 κατοίκων να ασφαλίζονται στον ΟΓΑ αντί του ΟΑΕΕ.
- Να εξαλειφθούν οι εξαιρέσεις που επιτρέπουν χαμηλότερες εισφορές για την υγεία σε ορισμένες κατηγορίες ασφαλισμένων
- Να μην υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης 15% για εφάπαξ πληρωμή των πλασματικών ετών ασφαάλισης . Αν εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά αναμένεται να πλήξουν πάνω από ενα εκατομμύριο ασφαλισμένους
Δηλαδή το περιβάλλον που διαμορφώνεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αγορά περιλαμβάνει νέο μαχαίρι έως 40% σε 200.000 επικουρικές συντάξεις 
Επιβάλλεται πλαφόν 1.820 ευρώ στις κύριες συντάξεις με κούρεμα του επιπλέον ποσού
Κόβονται έως 30% τα χρήματα που λαμβάνουν 11.000 πρώην τραπεζοϋπάλληλοι 
και μειώνονται έως 38% οι προσωρινές συντάξεις και 60% οι συντάξεις όσων εργάζονται παράλληλα.
Υπενθυμίζεται πως σε ότι αφορά τα προαπαιτούμενα που θα «ξεκλειδώσουν» τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ θα πρέπει όσον αφορά στο Ασφαλιστικό να ολοκληρωθεί η εναρμόνιση των κοινωνικών εισφορών μέσω της εξάλειψης της κατώτατης εισφοράς για τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων,
της κατάργησης όλων των εξαιρέσεων των χαμηλών εισφορών υγείας, της αναθεώρησης προς τα κάτω των εκπτώσεων για τις εξαγορές των πλασματικών ετών.»
ΠΗΓΗ: sofokleousin.gr
Πρέπει να πούμε Συνέλληνες, πως οι…. «θυσίες» μας, δεν έχουν τελειωμό, ακόμα και αν ΔΕΝ τις εγκρίνουμε πλέον.
Και τα «σφάγια» για το όποιο «θυσιαστήριο», όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ, είναι όλοι εκείνοι που δούλευαν ΜΙΑ ΖΩΗ, που ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και σήμερα, ΤΩΡΑ, βλέπουν πως οι κόποι μιας ζωής ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ με τεράστια ευκολία και ΘΡΑΣΟΣ από ανθρώπους που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟ.
Ο πιο εύκολος τρόπος, είναι η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ, πρέπει να μας αποτελειώσουν και αυτό προσπαθούν ανεμπόδιστοι.
Το έγραψα πολλές φορές, και θα το επαναλάβω μπας και συνειδητοποιήσει ο ΕΛΛΗΝΑΣ το ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ που έρχεται, το δικό του, αλλά και των παιδιών του, στα οποία αφήνει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

Βασίλης Τσούγκαρης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more