Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στους επιτυχόντες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση



Αποτέλεσμα εικόνας για Θεόδωρος Θεοδωρίδης Πέλλα

Σε μήνυμά του προς τους επιτυχόντες που εισάγονται στα ανώτατα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει:

«Ο αγώνας για την επιτυχία απαιτεί διαρκή προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο που έχει θέσει ο καθένας για να τον κατακτήσει. Έτσι επιτυγχάνεται και η εισαγωγή στα ανώτατα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας, γεγονός που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές ενός νέου ανθρώπου. Τα παιδιά μας, σήμερα, με την ανακοίνωση των βάσεων γυρίζουν σελίδα και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια νέα πρόκληση που θα τους οδηγήσεις σε νέες επιτυχίες και διακρίσεις.

Με τις σκέψεις αυτές δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, συγχαίρω τους συνοδοιπόρους καθηγητές και γονείς των παιδιών, που υπέμειναν το ίδιο άγχος και την αγωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για τους υποψήφιους που θα επαναλάβουν την προσπάθειά τους και αυτούς που θα επιλέξουν άλλες διαδρομές, εύχομαι καλή επιτυχία έχοντας κατά νου, ότι η ζωή μας προσφέρει περισσότερες από μία ευκαιρίες.

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more