Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομικά νέα· 
Συνελήφθη  σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ημαθίας ένας 47χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πλατεός.
Συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα γκλοπ. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος οδηγούσε το όχημά του χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή. 



·  Συνελήφθη  στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών, για υπεξαίρεση, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.
 
Συνελήφθησε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάουσας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more