Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 55χρονος υπήκοος Ρουμανίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία Δρούσε με συγκεκριμένη μεθοδολογία τη στιγμή που οι ένοικοι απουσίαζαν Αφαιρούσε χρυσαφικά και χρηματικά ποσάΑποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΟΠΕΣ 
Εξιχνιάστηκαν πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών από κατοικίες στο Κιλκίς

Η μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών από κατοικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 55χρονος υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος δρώντας από αρχές του μήνα και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία (διάρρηξη παραθύρων) έμπαινε παράνομα σε οικίες τη στιγμή που οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαιρούσε χρυσαφικά και χρηματικά ποσά.
Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή του σε 5 περιπτώσεις κλοπών και 2 απόπειρες κλοπής από κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου