Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ια την διάπραξη της κλοπής χρησιμοποίησε Ι.Χ.Φ. όχημα της επιχείρησης το οποίο αφαίρεσε νωρίτερα από περιοχή στην Πέλλα Η λεία του εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 8.500 Ευρώ



Αποτέλεσμα εικόνας για κλέψιμο αυτοκινήτου 
Εξιχνιάσθηκε κλοπή χρηματικού ποσού και ηλεκτρονικών συσκευών από επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας

Για την υπόθεση συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού, ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και φορτηγού οχήματος, που διαπράχθηκαν το ίδιο βράδυ σε περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας.
Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας 38χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος χθες (13-09-2016) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσε από επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές, χρησιμοποιώντας Ι.Χ. φορτηγό όχημα, ιδιοκτησίας της παραπάνω επιχείρησης, που είχε κλέψει νωρίτερα από περιοχή της Πέλλας.
Εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων χθες (13-09-2016) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 38χρονος από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, να κινείται με το κλεμμένο όχημα στην Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Βέροιας και αφού ακινητοποιήθηκε συνελήφθη.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 38χρονος σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων μέρος των κλεμμένων ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες και αποδόθηκαν μαζί με το Ι.Χ.Φ. όχημα σε εκπρόσωπο της επιχείρησης.
Η συνολική αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται σύμφωνα με τον παθόντα ότι ξεπερνά τις 8.500 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more