Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

«Έναρξη Θεατρικού Εργαστηρίου-Βιωματικό Εργαστήρι »


Αποτέλεσμα εικόνας για Εδεσσαϊκό Θέατρο
Το Εδεσσαϊκό Θέατρο αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση. Το  Θεατρικό Εργαστήρι αποτελεί «θεμέλιο λίθο» στη δραστηριότητα του συλλόγου καθώς κύρια ενασχόληση του αποτελεί η καλλιέργεια και η έρευνα της θεατρικής έκφρασης και της παιδαγωγικής θεάτρου.
Η προσπάθεια μας και τη νέα χρονιά γίνεται αφενός με την εμπειρία των προηγούμενων ετών αφετέρου χωρίς εκπτώσεις στις αρχές μας, για τη γνώση, τη μάθηση, την τέχνη και τη δημιουργία .
Στόχος μας είναι μέσα από την θεατρική πράξη και από βιωματικές δραστηριότητες κάθε παιδί και έφηβος να ενθαρρύνεται ώστε να ανακαλύψει δημιουργικά τις εκφραστικές του δυνατότητες, να καλλιεργήσει δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας και συγχρόνως να εκτονώσει την ενεργητικότητά του με έναν δημιουργικό και πολύ διασκεδαστικό τρόπο.
Το θεατρικό παιχνίδι για τα μικρά κυρίως παιδιά είναι ψυχοθεραπευτικό, τονίζει την αυτοπεποίθηση, αυξάνει την υπευθυνότητα και την διάθεση για συνεργασία, ανοίγει νέους ορίζοντες στη σκέψη, λύνει το σώμα και το μυαλό!
Ελάτε να ζήσετε την μαγεία του θεάτρου!!! Ελάτε να παίξουμε, να επικοινωνήσουμε, να βελτιώσουμε τα εκφραστικά μας μέσα, να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά μέσα από το Θεατρικό Εργαστήρι του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.
Ανοίγουμε  αυλαία το Σάββατο 1η Οκτώβρη ώρα 6 το απόγευμα στο εντευκτήριο του συλλόγου μας, Ίωνος Δραγούμη 35, όπου θα υποδεχτούμε τους ενδιαφερόμενους για να προγραμματίσουμε τις ημέρες και ώρες διδασκαλίας.
Πληροφορίες-εγγραφές:
 στο τηλ. 6938363911 και στο mail: edessaikotheatro@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more