Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Φύλαξη σκυλιών στο Αετοχώρι Αλμωπίας



Αποτέλεσμα εικόνας για Επιστολή αναγνώστη εφημερίδας 
Επιστολή αναγνώστη στα Νέα της Αλμωπίας

Συζητείται συνεχώς το ζήτημα των αδέσποτων ζώων αλλά μόνο για να γίνεται λόγος, χώρις πότε οι αρμόδιες για το ζήτημα αυτό δημοτικές αρχές να δείξουν την ανάλογη υπευθυνότητα για την αντιμετώπιση του. Έτσι, το θέμα αυτό, παρ ότι κατά τις προεκλογικές περιόδους αποτελεί και "σημαία" ορισμένων υποψηφίων, αντιμετωπίζεται ευκαιριακά και με προχειρότητα, ενώ αποτελεί πάντοτε υπόθεση αντεγκλήσεων μεταξύ των ιδιωτών που προσπαθούν για την αντιμετώπιση του, με την φροντίδα των αδέσποτων και εκείνων οι οποίοι μη δυνάμενοι να αντιμετωπίσουν τα οποία προβλήματα έχουν, δείχνουν τον την απάνθρωπη δύναμη τους στα αδέσποτα ζώα.
Μοναχική πορεία εδώ και αρκετά χρόνια με την φροντίδα των αδέσποτων ζώων διανύει μια κυρία στο Αετοχώρι Αριδαίας, η οποία ανιδιοτελώς και χωρίς την πρέπουσα βοήθεια της δημοτικής αρχής αναλώνει τα ελάχιστα που διαθέτει για τον ευατό της στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων.
Ελπίζουμε ότι η δημοτική αρχή θα ενσκήψει στο πρόβλημα και θα παράσχει στην φιλόζωη κυρία τα ολίγα αναγκαία που απαιτούνται, δηλαδή την τροφή των ζώων, την βοήθεια των κτηνιάτρων σε όλους τους τομείς (αντιμετώπιση ασθενειών, στείρωση όλων των αδέσποτων) και την περίφραξη του συγκεκριμένου χώρου.
Α.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more