Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας



Αποτέλεσμα εικόνας για κ. Alexey Popov 
Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αξιότιμο Γενικό Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη, κ. Alexei Popov, είχε στις 30/8/2016 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, κ. Ιωάννης Μανδρίνος.
Παρών στην συνάντηση αυτή ήταν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Επιστημονικός Σύμβουλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, κ. Στέλιος Μαυρίδης.
Η συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη υπήρξε γόνιμη και εποικοδομητική γιατί δόθηκε η ευκαιρία στα δυο μέρη να συζητήσουν από κοντά την πρωτοβουλία του Συνδέσμου για την ίδρυση στην Θεσσαλονίκη του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Τουριστικής Ανάπτυξης, Ναυτιλίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, με σκοπό την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών για την προώθηση των συνεργασιών τους σε θέματα Τουρισμού, Ναυτιλίας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας γενικότερα καθώς και την παροχή από το Επιμελητήριο κάθε υλικοτεχνικής μελέτης για την επιτυχία των προσπαθειών τους για ανάπτυξη.



 Για τον Σ.Ε.Ε.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ
                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more