Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκίνησε τις προπονήσεις η Ακαδημίας μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας




Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Η Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας ξεκίνησε την λειτουργία της με προπονήσεις τόσο στο κλειστό γήπεδο του ποδοσφαίρου, όσο και στο γήπεδο του ΕΠΑΛ.
Με σύνθημα « Έλα στη παρέα μας πάμε … μπάσκετ», ο ΓΑΣ Έδεσσας καλεί αγόρια και κορίτσια 6-16 χρόνων, να έρθουν να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ και να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΓΑΣ Έδεσσας.
Η Ακαδημία ξεκίνησε έχοντας ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό το προπονητικό της δυναμικό ελπίζοντας σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Επικεφαλής της Ακαδημίας είναι ο Δημήτρης Τσακαγιάννης, γυμναστής με ειδικότητα μπάσκετ, με μεγάλη προπονητική εμπειρία σε πολλές ομάδες (ΠΑΟΚ, Ανατόλια, Ηράκλειο, SALONICA  BASKETBALL  CAMP κ.α.). Ακόμη στο προπονητικό «team» είναι ο Νίκος Μαλιάρης γυμναστής με ειδικότητα μπάσκετ, καθώς και ο Γιώργος Τσολάκης με τον Γιώργο Γάτσο, που συνεχίζουν το επιτυχημένο έργο τους. Επίσης η Μαριάνα Τσακαγιάννη γυμνάστρια φυσικής αγωγής στο πτυχίο και ο Δημήτρη Γεωργιάδη με τον Τηλέμαχο Μακρίδη, έρχονται να προστεθούν στο προπονητικό δυναμικό του ΓΑΣ.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας προσφέρει σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας παλιούς και νέους, δώρο ένα μπλουζάκι, προσφορά του φιλολογικού φροντιστηρίου « ή λέξις » συνεργάτη της Ακαδημίας μας, που βρίσκεται στην Έδεσσα, Παύλου Μελά 1 & Εγνατίας γωνία 2ος όροφος. Υπεύθυνος σπουδών είναι ο Λούσης Άγγελος με στοιχεία επικοινωνίας, Τηλ.:2381027127, Κιν.: 6946085835, www.facebook.com/iLexisPhilologikoKentro, mail: leksis.edessa@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more