Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ




 Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Ελλάδα 2016 Μ.Χ, μια χώρα που ΚΑΠΟΤΕ διακρινόταν από την ΑΝΘΡΩΠΙΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της, και σήμερα, ΤΩΡΑ, από την ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ οι οποίοι δυστυχώς, αμαυρώνουν την εικόνα μιας ολόκληρης χώρας με περίσσια άνεση.
Έγραψα πολλές φορές για τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα Άτομα Με Αναπηρίες στη χώρα μας, τόσο από ορισμένους Συνέλληνες, όσο και από μια μερίδα πολιτικών και πολιτικάντηδων, οι οποίοι μάλιστα φροντίζουν να το δείχνουν με πράξεις και δηλώσεις τους.
Να  θυμίσω, έτσι, για παράδειγμα, μια εκ των πολλών δηλώσεων ενός «προοδευτικού» πολιτικού, σχετικά με τα άτομα με αναπηρίες και τα αναπηρικά επιδόματα.
Τι είχε πει αυτός ο «κύριος»;
«Θα ήθελα και εγώ να έχω 67% ποσοστό αναπηρίας, και θα έλυνα τα οικονομικά μου προβλήματα» (η κάπως έτσι τις έχω τις δηλώσεις του στο αρχείο μου) λες και οι άνθρωποι προτιμούν τα επιδόματα από την υγεία τους…..
Και υπήρξαν και άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, με παρόμοιες κατάπτυστες δηλώσεις, που από αυτές προέκυπτε πως γι αυτούς οι Ανάπηροι, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΠΟ ΠΙΑΝΟΥΝ.
Βγήκε λοιπόν τώρα, πρόσφατα και ένας ακόμα, για τον οποίον ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει καταλάβει τι νταλγκά βαράει, κάποιος που νομίζει πως ανήκει σε Άρια Φυλή, και έκανε δηλώσεις για τους Ανάπηρους, και την Παραολυμπιάδα.
Τι είπε το άτομο;
Ας δούμε το άρθρο.
«Ρατσιστικό παραλήρημα! Σώρρας: «Ύβρις να κάνουν οι ανάπηροι παραολυμπιάδα»
Χωρίς ίχνος ανθρωπισμού και σεβασμού για τους ανθρώπους με αναπηρίες ο «σωτήρας» των Ελλήνων Άρτεμης Σώρρας μοιράστηκε μαζί μας τις απόψεις του για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rizopoulospost, ο Αρτεμης Σώρρας, χαρακτηρίζει ύβρι για τους Ολύμπιους Αγώνες, όπως τους αποκαλεί να βλέπει κάνεις τους ανάπηρους να κάνουν παραολυμπιάδα! Τους αποκαλεί υβρίδια και ζώα και προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται!
«Είναι ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν Παραολυμπιάδα.
Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο, γιατί σήμερα όλα αυτά τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων», δήλωσε ο Σώρρας.
Και προσθέτει χωρίς ίχνος ανθρωπιάς: «Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας ανάπηρος να κάνει παραολυμπιακή; Πρέπει να γνωρίζετε ότι έδωσαν 2800 μετάλλια σε ανάπηρους και 1700 σε κανονικούς ανθρώπους με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αυτό είναι προσβολή για τον άνθρωπο και τους Ολύμπιους Αγώνες. Θα πρέπει να σεβαστούν όλα τα καθάρματα αυτά.
Γι αυτό και οι Ολύμπιοι Αγώνες γίνονταν κάθε 7 χρόνια και το σύμβολο ήταν οι 7 ολυμπιακοί κύκλοι».»
ΠΗΓΗ: newsit.gr
Η ΥΒΡΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΑΤΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.
Το ζόρι σου είναι ότι οι παραολυμπιονίκες κέρδισαν περισσότερα μετάλλια από τους αρτιμελείς αθλητές;
Σε πληροφορώ εσένα και τους όμοιους σου, πως αξίζουν ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ (προς μεγάλη απογοήτευση δική σου, και των ομοίων σου).
Ούτε σωτήρες το παίζουν, ούτε κοροϊδεύουν τον κοσμάκη.
Προσπαθούν, και επιβιώνουν.
Το παίζεις και καλά «ΣΩΤΗΡΑΣ» της χώρας, αλλά που είσαι παλικάρι (εδώ γελάμε)!
Τέτοιοι «σωτήρες», να μας λείπουν……
Μας πάνε σε άλλες εποχές….
Θα επανέλθω, και που είσαι, σε παρακολουθούμε, και είσαι ΚΑΙ εσύ στη μαύρη λίστα…..


Βασίλης Τσούγκαρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more