Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Συλλήψεις για ναρκωτικά



 Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλήψεις για ναρκωτικά 
Συνελήφθησαν χθες (23-09-2016) το μεσημέρι στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 ημεδαποί ηλικίας 35, 36 και 43 ετών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (Διάθεση, διανομή και κατοχή ναρκωτικών δισκίων). Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο του 35χρονου και του 43χρονου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών δισκίων χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Από την έρευνα προέκυψε ότι τα ναρκωτικά δισκία τα προμηθεύτηκαν νωρίτερα της ίδιας μέρας από τον 36χρονο. Ακολούθως σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 36χρονου στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36 ναρκωτικά δισκία τα οποία κατείχε άνευ ιατρικής συνταγής.
· Συνελήφθη χθες (22-09-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
· Συνελήφθη σήμερα (23-09-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε 3 συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.
· Συνελήφθησαν χθες (22-09-2016) το απόγευμα σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές της Πιερίας από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας 2 ημεδαποί ηλικίας 21 και 34 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που οδηγούσαν διαπιστώθηκε να κατέχουν μικροποσότητες κάνναβης οι οποίες και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Συνελήφθη χθες (22-09-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία σε υγρή μορφή. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more