Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Προετοιμάζονται οι εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί όλους τους Μικρασιατικούς και Προσφυγικούς Συλλόγους της περιοχής μας σε συνάντηση για την οργάνωση και το σχεδιασμό του προγράμματος των εκδηλώσεων.

Οι φετινές εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με τη συμβολή του Δήμου Έδεσσας και των Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην Έδεσσα.

Αναλυτικά η πρόσκληση του κ. Θεοδωρίδη:

«Αξιότιμοι κκ. Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων Π.Ε. Πέλλας,

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για την έγκαιρη προετοιμασία και άρτια οργάνωση των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας που φέτος εορτάζεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη των προγόνων μας και ο εορτασμός να λάβει ένα ευρύτερο ιστορικό και παλλαϊκό περιεχόμενο, σας προσκαλώ να παραβρεθείτε σε συνάντηση - συζήτηση για την από κοινού οργάνωση του περιεχομένου των επίσημων εκδηλώσεων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (3ος όροφος Διοικητηρίου), στην Έδεσσα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12.30 το μεσημέρι.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και αναμένω τη θετική και εποικοδομητική συμβολή σας στον επίσημο εορτασμό. 
                                               
Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more