Ημερίδα
«Ψάρια
γλυκού νερού - Από την εκτροφή στην κατανάλωση»
Σκύδρα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016
18:00 Προσέλευση και εγγραφή Συμμετεχόντων - Χαιρετισμοί
18:15 Γαζέα Αλεξία, Βιολόγος- Ιχθυολόγος
Υδροβιολογικού Σταθμού Πέλλας
Χειμωνοπούλου Μαρία, Βιολόγος-
Ιχθυολόγος Υδροβιολογικού Σταθμού Πέλλας
«Ιστορικό και ρόλοι Υδροβιολογικού Σταθμού Πέλλας – καλλιέργεια
ψαριών
γλυκού νερού
στην Ελλάδα»
18:30 Σπορέλα Δέσποινα, Βιολόγος –
Ιχθυολόγος Προϊσταμένη Τμήματος Αλιείας Δ.Α.Ο.Κ.
Π.Ε. Ημαθίας
«Πώς
αναγνωρίζουμε το φρέσκο ψάρι;»
18:45 Τρεσίνης
Αναστάσιος, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος
«Η Διατροφική αξία των ψαριών»
19:00 Χαραντώνη Ευαγγελία, Χημικός - Μαγείρισσα
«Από το
νερό στο πιάτο μας. Διάφοροι τρόποι μαγειρέματος»
19:15 Παρεμβάσεις – Συζήτηση - Συμπεράσματα
Συνδιοργανωτές: Υδροβιολογικός Σταθμός Πέλλας- Δήμος Σκύδρας – Δήμος Έδεσσας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου