Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ημερίδα στην Σκύδρα την Δευτέρα



 Αποτέλεσμα εικόνας για Ημερίδα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
                                                           
                                                             
Ημερίδα

«Ψάρια γλυκού νερού - Από την εκτροφή στην κατανάλωση»

Σκύδρα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016


18:00        Προσέλευση και εγγραφή Συμμετεχόντων - Χαιρετισμοί 
18:15       Γαζέα Αλεξία, Βιολόγος- Ιχθυολόγος Υδροβιολογικού Σταθμού Πέλλας
                 Χειμωνοπούλου Μαρία, Βιολόγος- Ιχθυολόγος Υδροβιολογικού Σταθμού Πέλλας
                «Ιστορικό και ρόλοι Υδροβιολογικού Σταθμού Πέλλας – καλλιέργεια ψαριών            
                 γλυκού νερού στην Ελλάδα»
18:30        Σπορέλα Δέσποινα, Βιολόγος    Ιχθυολόγος Προϊσταμένη Τμήματος Αλιείας Δ.Α.Ο.Κ.
                   Π.Ε. Ημαθίας                                                                      
                  «Πώς αναγνωρίζουμε το φρέσκο ψάρι;»             
18:45     Τρεσίνης Αναστάσιος, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος
                   «Η Διατροφική αξία των ψαριών»
19:00      Χαραντώνη Ευαγγελία, Χημικός - Μαγείρισσα
                «Από το νερό στο πιάτο μας. Διάφοροι τρόποι μαγειρέματος»
19:15      Παρεμβάσεις – Συζήτηση - Συμπεράσματα


 
      Συνδιοργανωτές
: Υδροβιολογικός Σταθμός Πέλλας- Δήμος Σκύδρας – Δήμος Έδεσσας   
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more