Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Δ.Ε.Θ.Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΘ

               
Συνάδελφοι αγρότες & κτηνοτρόφοι της Πέλλας

           Όλοι το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. στην Πλατ. Αριστοτέλους                          της Θεσσαλονίκης στο Συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ. !
         Συμμετέχουμε στο συλλητήριο της Δ.Ε.Θ. ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των εργαζομένων του ΠΑΜΕ, συντονισμένα με τους συναδέλφους μας όλης της χώρας με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων.
        Σας καλούμε όλους στο επόμενο αγωνιστικό μας ραντεβού, μαζί μ'αυτούς που μας συμπαραστάθηκαν ενεργά στις μεγάλες αγωνιστικές αγροτικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα του προηγούμενου χειμώνα, που μας υποδέχτηκαν αγωνιστικά στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο του περασμένου Φλεβάρη στην Αθήνα.
        Να βρεθούμε στο Συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ.  μαζί με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συμμάχους μας στον κοινό αγώνα  κατά της πολιτικής που φτωχοποιεί το λαό  για να πολλαπλασιάζει τα κέρδη του μονοπωλια-κού κεφαλαίου. Να βρεθούμε με τη συμμαχία που  μπορεί ν' ανοίξει το δρόμο για την ανά-πτυξη των τεράστιων παραγωγικών δυνατοτήτων της Ελλάδας προς όφελος του λαού της με την παραγωγή φθηνών και ποιοτικών προϊόντων. Να δυναμώσουμε και να ενισχύσουμε αυτή τη συμμαχία από την πλευρά της μικρομεσαίας αγροτιάς.
      Η επίθεση που δεχόμαστε με τα αντιαγροτικά μέτρα & την αντιαγροτική πολιτική της Κυβέρνησης & της ΕΕ στοχέυει ξεκάθαρα στο ξεκλήρισμα της φτωχομεσαίας αγροτιάς. Τα μέτρα του 3ου “αριστερού” μνημονίου - δεμένα “χέρι-χέρι” - με την νέα ΚΑΠ 2015-2020 μας διώχνουν από τα χωριά και τα χωράφια μας. Και αυτάτα αντιαγροτικά μέτρα είναι εξοντω-τικά (τεράστια αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ, φορολογική επιδρομή, αύξηση του ΦΠΑ στο 24% για τα αγροτικά μέσα και εφόδια,  αποκλεισμοί από τις επιδοτήσεις/ενι-σχύσεις και άγριες περικοπές, ΕΝΦΙΑ και πολλά ειδικά αγροτικά χαράτσια κ.α).

        Χρειάζεται να απαντήσουμε με την συνέχιση και την ένταση του αγώνα επιβίωσης για μας και τις οικογένειές μας. Δεν πάει άλλο! Οργανώνουμε την πάλη μας! Με τους αγώνες μας θα διεκδικήσουμε την επιβίωση μας ανατρέποντας τις πολιτικές που μας οδηγούν στην φτώχεια, τον αφανισμό και το ξεκλήρισμα.
        Συντονίζουμε τα βήματα μας με τα άλλα λαϊκά στρώματα, που πλήττονται από την ίδια πολιτική και την φοροληστεία.
Δηλώσεις συμμετοχής :  6972 - 317345   &  6948 - 545056
Αναχώρηση Λεωφορείων  :   4.30' μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου