Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η υλοποίηση του ενιαίου έργου των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας στο επίκεντρο της συζήτησης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον Πρωθυπουργό – Ικανοποίηση και πρωτοβουλίες από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη



Αποτέλεσμα εικόνας για Θεόδωρος Θεοδωρίδης 
Η επίλυση του χρόνιου συγκοινωνιακού προβλήματος της Πέλλας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε γεύμα, στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της διοργάνωσης της ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, συζητώντας ο κ. Τζιτζικώστας με τον Πρωθυπουργό το θέμα των μεγάλων έργων υποδομών, αναφέρθηκε στις παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας που διαθέτουν πλήρη μελετητική ωριμότητα και χρειάζεται να χρηματοδοτηθούν από κεντρικούς πόρους, καθώς δεν επαρκούν τα χρήματα του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος. Ο Πρωθυπουργός, αναγνωρίζοντας την υψηλή προτεραιότητα του έργου, συμφώνησε για την αναζήτηση χρηματοδοτικού προγράμματος του Υπουργείου Υποδομών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική αντίδραση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ζήτησε τη διοργάνωση μίας ειδικής συνάντησης στο Υπουργείο Υποδομών, με τη συμμετοχή των τοπικών βουλευτών, προκειμένου να δρομολογηθούν οι αναγκαίες ενέργειες για την ένταξη και υλοποίηση του έργου. Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more