Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ενδιαφέρουσα είδηση για το Νοσοκομείο Βέροιας



Αποτέλεσμα εικόνας για Νοσοκομείο Βέροιας 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Βάσει :
1.       Της κοινής ΥΠ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ με Αριθμ. Πρωτ. Γ4α/ΓΠ.55004/15-13/6/2016 «Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία, το προσωπικό καθώς και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια που αφορά τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) του Ν. 4186/2013, αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας»
2.       Γ4α/Γ.Π οικ. 62149/ 31-08-2016 ΦΕΚ Β 2742«Ρύθμιση ειδικών θεμάτων της διαδικασίας επιλογής καταρτιζομένων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) του Ν. 4186/2013»
Για το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017, οι αιτήσεις επιλογής των καταρτιζομένων στο Δ.Ι.Ε.Κ του Γ.Ν. Βέροιας υποβάλλονται  στην Σχολή  από:
Απαραίτητα δικαιολογητικά για την επιλογή των υποψήφιων καταρτιζομένων Δ.Ι.Ε.Κ αποτελούν τα ακόλουθα:
1.       Σχετική αίτηση που θα δίδεται και θα συμπληρώνεται στο Ι.Ε.Κ
2.       Ο εκάστοτε προβλεπόμενος πρωτότυπος τίτλος σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο), του οποίου θα εκδίδεται φωτοαντίγραφο με μέριμνα του Ι.Ε.Κ για τη χρήση του στην επιλογή και θα επιστρέφεται ο πρωτότυπος τίτλος στον υποψήφιο
4.       Βεβαίωση Ι.Κ.Α ή Δημόσιας Υπηρεσίας, στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία (ημερομίσθια ή έτη) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σχετική με την ειδικότητα που επιθυμεί να καταρτιστεί ή βεβαίωση Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ) στην οποία αναγράφεται ο χρόνος άσκησης συγκεκριμένης επιτήδευσης από τον υποψήφιο
5.       Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προκειμένου για πολύτεκνο ή τρίτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας ή μονογονεϊκής οικογένειας, με τους περιορισμούς που τίθενται από την ισχύουσα νομοθεσία
6.       Για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε., εντός Ε.Ε. και ομογενών απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε.
Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από Ελληνικό Λύκειο ή ΣΕΚ απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου τίτλου σπουδών, επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια Ελληνική υπηρεσία.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ι.Ε.Κ.                                                                    Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
                                                                                                                          α/α

                                                                                                  ΜΑΓΟΥΛΑ-ΒΑΡΒΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 ΓΕΩΡΓΙΤΖΙΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ                                           ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more